icon

Kde v Bratislave bezpečne vybrať nosné mandle?

10. jan 2025

Ahojte,
Viem že diskusii je veľa ale hľadám niečo aktuálne. Syn 4 roky máva často sople teraz už tak že 6 - 8 týždňov vkuse, chrape a dycha ustami od septembra. Skúšali sme preliecit inhalovať probiotické kvapky do nosa, na ORL tento týždeň povedali že nosná mandla je 3,5-4 stupeň zväčšená a mame dať von. Súhlasím hlavne kvôli spánku ale samozrejme bojim sa strašne. Kde ste nechávali vybrať mandle v Bratislave a okolie? Čítala som recenzie na centrum 1 dňovej chirurgie kramare a katastrofa 🤦‍♀️ aké máte celkovo skúsenosti s jednotlivými metódami, priebehom pristúpom výsledkami?
Ďakujem

pribinak
10. jan 2025

Detská nemocnica Kramare, syn mladší od tvojho. Ráno sme prišli, vybrali mandle, počkali 2 hod po zobudeni a šli domov

Je to mini zákrok, syn si na 2, deň ani nepamätal že bol na operacii

mewina
10. jan 2025

Môžem odporučiť MUDr. Mrázika v Piešťanoch. Úžasný prístup personálu. Ráno sme prišli, syna zoperovali a o 14.30 sme boli doma.

zabka79
10. jan 2025

My sme boli v Centrum Kramare, syn mal 2r. Rano sme prisli okolo 15tej domov bez komplikacii syn uz nechrapal od prvej noci po. S castou chorobnostou to pomohlo na rok....mal 4st. velkosti nosnej mandle.
Rano dostal sirup bol.otapeny prisli v balonikmi a odviedli ho na salu. Ja som preslapovala na izbe.vladtna izba s telkou. Potom prisiel dr, vysvetlil povedal instrukcie, zvysok som sedela pri synovi kym sa zobudil...potom este asi dve hodky a domov. Syn mal okno, nepamatal si

margarita
10. jan 2025

@zabka79
Mam rovnaku skusenost spred par rokov,dcera mala skoro 4 roky,rano sme prisli, postup presne ako u vas, poobede uz sme boli doma.
Jej to pomohlo vyrazne a dlhodobo.

Recenzie zneistuju, lebo pisu hlavne ti,co su nastvani,prave preto,ze to potrebuju vyventilovat.
A potom zase ti,co chvalia do bludu, jasne,ze mas pocit,ze to je zas umele,kupene alebo cojaviemco.
Sto ludi,sto chuti...ja ale fakt osobne odporucam.
Bola som tam aj so sebou,kvoli hlasivkam a maximalna spokojnost.