Kde vykonávajú skrátenie uzdičky u detí?
Ahojte, chcem sa spýtať kde robia nastrih uzdicky pod jazykom. Môj syn má 4,doteraz som sa pýtala či mu to netreba lebo sa mi to nezdalo, vzhľadom na to, že nevie celkom jazyk zdvihnúť a vadí mu to pri výslovnosti. Ale doktor vravel, že z toho "vyrastie." Až teraz mu vypísal výmenný lístok, že áno má to, vraj mu to len nastrihnu 2 min záležitosť. Vôbec neviem kam s ním ísť a bojím sa či ho to nebude bolieť. Má niekto s tým skúsenosti, prípadne vie odporučiť dobrého doktora? Ďakujem
Aj zubar chirurg spraví,my sme robili, vraveli sme ze ideme jazyk naučiť r. Bacha krváca to brutálne po tom, je to prekrvena oblasť ale dá sa to v pohode a nič tvrdé jest aspoň 4 dní. A bude to v poriadku. A liek od bolesti dat prvý deň. Pripadne aj druhy a môže zmrzlinu. Aspoň to zachladi.
Všetkým veľmi pekne ďakujem, držte palce, ja mám z toho strach ako to zvládne, ale vraj na orl mu to spravia tak dúfam, že to bude rýchle a hlavne nech ho to nebolí 😒
@ronie338
@teddustok
@teddustok takže nič sa robiť nebude, boli sme na Orl, doktor síce povedal ze na novorodeneckom to zanedbali a ma ju trochu, ale že je veľký na to aby sa mu to len stihlo, že teraz sa to robí tak, že ho musia uspať a tak strihať a šiť v tomto veku, ale zároveň malý na to, aby sa nenaučil hlasky aj s tým. Že pokiaľ mu to nebude robiť problémy nič sa strihať nebude. Mame potom keď bude predškolak ísť k logopedicke, ktorá zhodnotí či treba na to ísť alebo nie. Tak trochu mi odľahlo, lebo popravde toho uspavania sa bojím, nechcem veľmi takéto operácie...

Ja som bola s malym na orl , zisti si v tvojom meste ake su dostupne ambulacie a obvolaj si ich