icon

Kedy dávate deťom Solmucol?

zuzkapatrik2016
28. okt 2019

Mamičky prosím vás kedy dávate deťom Solmucol? Ďakujem za odpoveď

erikavesela
28. okt 2019

Na vlhky kasel...akurat som kupovala sirup v lekarni...maly ma 3,5 roka

pribinak
28. okt 2019

Nedávaj vecer pred spaním

zuzkapatrik2016
autor
28. okt 2019

@erikavesela Máte to odskúšané?

zuzkapatrik2016
autor
28. okt 2019

@pribinak Dákujem za radu 😊

erikavesela
28. okt 2019

@zuzkapatrik2016 ano...funguje

renatka100
28. okt 2019

@zuzkapatrik2016 funguje odporucam treba vela pit

fem
28. okt 2019

na rozpustanie hustych a lepivych hlienov, nesmie sa davat pred spanim

panelacikova
28. okt 2019

Moja dcéra pri vykašliavaní funguje roky na Solmucole. Ako píšu baby, poslednú dávku aspoň 4 hodiny pred spaním, lebo uvoľňuje hlieny a potom sa upchá nos, prípadne bude dieťa "pridusené" z hlienov. Inak je prípravok u nás super znášaný, jeden z naj pri vykašliavaní

martapj
28. okt 2019

aj u nás, už par rokov top liek na vykaslavanie

leknolina
29. okt 2019

My máme veľmi dobre skúsenosti bud so sirupom ale aj s práškom.. Keď je malý zahlineny tak nám pomáha tým, že hlien riedi.. Vždy nám pomôže

nikita002
23. nov 2019

@leknolina ahoj maly berie od vcera solmucol navcera som mu dala este o 6 poslednu davku ale celu noc prekaslal ☹ potom som mu dala mucoplant skorocelovy na dobru noc ale aj tak uz som zufala ...sme bez horucky beha jak z divych vajec nic neni ine ale v noci aby sa trochu vyspal ☹ rozmyslam ci mu dam teraz este alebo uz nie dam mu len ten mucoplant

martapj
23. nov 2019

@nikita002 nemozes davat na noc solmucol, uz tak o 17poslednu davku, pretoze dieta potom vykasliava aj v noci. Nam odporucali dat vecer stoptussin

leknolina
23. nov 2019

@nikita002 a je zahlineny? Lebo keď ste dali solmucol jemu sa ten hlien riedi a spusti a to mu steka do hrdla a dráždi na kašeľ...
Dobre je aj vetrať izbu a mat vlhký vzduch.. My to máme často a preto sme kúpili naparovac omron keď ma tieto problémy cez deň ho 3krat použijeme...
Ak to neprejde skus zájsť k MUDr.

nikita002
24. nov 2019

@leknolina dakujem za rady ...na noc som mu dala len mucoplant skorocelovy na dobru noc .....ale zajtra zajdeme dojtorke cez den ako tak ale v noci ho to tak chyta ale dneska v noci ako tak este v norme ...kacaci tuk som mu dala na hrud sme bez teploty