Kedy ísť s horúčkou k lekárovi?
Ahojte. Dcerka 3 roky 3 mesiace. Pocut ked spi ako jej chrcia hlieny v hrdle a potom kasle. pocas dna je uplne v pohode. pokasle raz za cas. v sobotu vravela ze ju boli hrdielko. No soboru som jej dala nurofen od bolesti . a vcera poobede o 16 tej dostala horucku a v noci tiez. dnes cez den uplne v pohode a zas prisli 16 hod a zrazu cela horuca a 38,6. nurofen zabral do hodiny a zas je uplne oki. Len vec sa ma tak. isli by ste zajtra k lekarke?? ci je to zbytocne? cez den davame sinupret, vitaminy, striekame sprej do hrdielka a dnes vecer chcem dar AERIUS sirup. len ci ist k lekarke ci nie.. aj dnes cez den uplne cula. a po spanku zrazu horucka . takze v sobotu len zvysenu teplotu tak do 37,5 a vcera a dnes horucka okolo 16 tej 38,5- 38,8.
@juliana1203 chodte,urobi crp.syn 2r teraz 5 dni teploty,rovnako ako u vas,cez den čuly a v noci skoro 40tky.boleli ho nohy,bol slaby.dnes sme boli u dr,robila aj stery,a ma chripku.
@simona92101 teraz je aj vela Covidu, a.ma rozny priebeh. Skus test. Mozes otestovat aj zo slin z jazyka. Ja si tak robim tie nosne testy a ak je tam kovid ci chripka vyjdu.

@juliana1203 chodte,urobi crp.syn 2r teraz 5 dni teploty,rovnako ako u vas,cez den čuly a v noci skoro 40tky.boleli ho nohy,bol slaby.dnes sme boli u dr,robila aj stery,a ma chripku.