icon

Kedy ísť s novorodencom na ortopedické vyšetrenie a na ultrazvuk?

ni13
13. sep 2015

Dakujem

pribinak
13. sep 2015

Pediatrička ti da na poradnu výmenný lístok, druha poradňa je cca vo veku 3 týždne, takze tam by som si ho pýtala

maris5
13. sep 2015

Nam dala doktorka vymenny listok hned pri prvej navsteve nakolko sa prve sono klbikov ma robit u jednomesacnych deticiek a u ortopeda sa treba objednat (aspon v BA)

evittam
13. sep 2015

Nam dali listok hned v pôrodnici-prve vysetrenie v 3.tyzdni,druhe cca v 3.mesiaci,u oboch deti.

liebling98
13. sep 2015

My sme mali prvé vyšetrenie v cca 6 týždňoch, druhé v 8. mesiacoch.
Pediatrička Ti povie.

ni13
autor
13. sep 2015

Aj mne dali minuly tyzden vo 4 tyzni a povedali ze teraz niekedy bolo dobre ale ja som chcela objednat ale iba termin dali 30 septembra iba nie teraz to nevadi? Pretoze to viem ze robia to 1 mesiace ale uz bude 7tyzni

seahorse27
13. sep 2015

Usmerni ta pediatricka. Objednas sa na sono, povies, ze mas novorodenca a tam ti daju termin. Ja som bola s detmi 1.krat okolo 3-4 tyzdnov veku, 2.krat v 4. mesiaci.

ni13
autor
13. sep 2015

@seahorse27 ja som to povedala ale nemali uz volne miesta iba najblizsi termin 30ho

seahorse27
13. sep 2015

@ni13 No, tak budes musiet trosku dlhsie balit nasiroko...aspon ja som balila len do prvej kontroly a potom mi uz ortoped dalej neodporucal.

helenanovakova
14. sep 2015

nám dali výmenný lístok na skríning berdových kĺbov pri prepúšťaní zo šestonedelia a kázali tam ísť do 4 týždňov. potom sme chodili na kontrolu podľa toho, ako nám kázal ortopéd

maris5
14. sep 2015

Nam vysiel termin na ortopediu ked sme mali 6 tyzdnov. Od narodenia sme mu davali len pampersku, nic ine. Vsetko bolo OK a dalsia kontrola bola ked sme mali 6 mesiacov.