Kedy môže syn po črevnej viróze navštíviť babku?
Syn prekonal črevnú virózu.včera vracal.dnes mu je už lepšie.kedy by mohol ísť k babke?babka je už staršia.má 70 nechceme ju nakaziť.má už svoje diagnózy, nepotrebuje ďalšie.babka by isto chcela, aby prišiel aj zajtra.a syn tiež.ale kedy by som ho už mohla k nej pustiť?teraz síce nejde do školy, ale keď naposledy bol takto chorý, tak mi dr. vravela, že ked 24 hodín nebude vracať, nech ide do školy.
@petronellla87 telefonoval s babkou a povedala mu, že keď ho ja nepustím, tak príde za ním.takže asi neovplyvnim.synovec bol dosť dlho infekčný.
Babka je ale vtipná, že príde za ním. A aj dvere si sama otvorí? Proste keď je raz chorý tak je chorý. Babke fakt posledné čo teraz chýba je aby vracala na záchode?
Byva to prave infekcne este aj nejaky cas po prekonani. My sme tento rok mali jednu taku, co sa premlela cez celu nasu domacnost. Babka prisla niekolko dni po tom, co sa posledny z nas zotavil. Samozrejme som prala, dezinfikovala a aj tak sa babka nejako nakazila, od nej potom aj dedo. Nechapala som.
Ja keď som mala tak sa odomna nakazili cca 24hod po poslednom vracaní..potom už nie
@lenicka999 nie.ale jej bolo ľúto lebo syn plakal do telefónu, že ho nechcem pustiť.a asi to tak berie, že je to taká choroba čo príde a aj odíde...
@lenicka999 syn tam rád chodí.my sme tam bývali, nedávno sme sa presťahovali.
@marianarem takže to môže byť nákaza aj po týždni.hrozné s tými chorobami.
@eliska125 tak to ste mali ešte dobre
Babka uz asi dlho nemala taku virozku. Ani parom volov by na nedotiahli do takej domacnosti, o ktorej viem, ze je nedavno po zaludocnej viroze😀 neviem, ako dlho jw realne infekcny, ale taky tyzden by som tomu dala.
@majlo1234 práveže ma to dosť často.

Synovec mal v pondelok pred Vianocami tiez crevnu virozu taku dvojdnovu. My sme s nimi boli na Stefana a evidentne bol ešte infekčný lebo potom sme vracali všetci čo sme s ním boli🙈 Ako nechcem strašiť ale aj take virózy sú teraz v obehu