Kedy predčasne narodené dieťa môže ísť domov?
Ahojte, narodil sa mi synček v 34tt... Týždeň je už v nemocníci... Dnes mu robili tie vyšetrenia, chvalabohu ma všetko v poriadku... Ešte v stredu nejaké.. Papať papa, priberá, a od dnes už nie je ani v inkubátore, je v perinke... Čo to znamená, môže to znamenať že v najbližších dňoch ho už môžu prepustiť domov?
Ak dýchanie, panie, váha sú ok, je to možné🙂
Moja sa narodila v 35-tom týždni, ale mala necelých 1800 g. Všetko ostatné bolo v poriadku. Musela pribrať na aspoň 2 kg. Boli sme tam 2 týždne, potom nás pustili domov.
ja som tak rodila v 34TT a ako ho vybrali z inkubatora tak bol este 5 dni v nemocnici so mnou.... cize dokopy asi 10 dni
Moja sa narodila v 35+3 s vahou 2,5. Schudla na 2,2kg, pustali nas na 7.den. Ine problemy neboli
Záleží aj od zvyku oddelenia a jeho vyťaženosti v tom čase. Ja som rodila tiež v 34gtt a syna pustili na 17ty deň. Prepúšťaciu váhu mali vtedy nastavenú na 2500g, syn mal v deň prepustenia 2450g - ale potrebovali miesto pre ďalších pacientov, tak nás pustili skôr.

@julianula Vsetko bude zalezat na vahe, ako presperuje a podobne.Mne sa mala narodila v 32tt a boli sme v nemocnici 4 tyzdne...