Kedy sa správne pretiahne predkožka u chlapcov?
Ahojte, kedy sa prosím vašim chlapcom podarila pretiahnut predkožka ? Môj syn ma 2 r sťahujem každý den ale nič sa nedeje . Vraj je to normálne a pretiahne sa neskôr , no druha verzia je , že pretiahli predkozku už oveľa skôr . Dakujem
Nasilu dakedy doktori sťahovali... potom to už šlo, ale bol k tomu screaaaaaaam. V puberte by sa to malo oddeliť. Dakedy sa neoddelí a dá sa s tým prežiť normálny (aj sexuálny) život.
@kstranova mame 2 chlapcov, jednemu to slo uz pred prvym rokom, muzovi normalne vo vani, nic sme extra nerobili, len umyvali, poskusali pohybat a tak.
No a mladsiemu to obcas eate teraz nejde, ked to dlhsie nechame tak. Ma 4 roky. On to mal tak, ze ledva mu bolo vidno dierku na cikanie a pipik sa mu cely naduval, ked cikal, tazko mocil. Tak sme na radu pediatricky okolo 3 rokov skusili asi tyzden natierat Locoidom, uplne minimalne a skusat hybat a uvolnilo sa mu to uz potom.
Ja viem, ze trend je nechat tak, ale nie som s tym uplne stotoznena, hlavne ak to ma takmer zrastene a problemy s cikanim. A potom s nastnocnym to riesit, no to je este "zabava". Popravde, ani neviem, v akom stave to ma 11 rocny, len sa spytam, ci mu to ide, tak prikyvne, ze ano. Mal tam este ako 9 rocny taky prilepeny kusocek, to s manzelom riesili, tak snad ok.
V štrnástich, nie som za sťahovanie, keď nejde. Puberta ozaj robí svoje. Keď bol menší, tiež mal balónik keď cikal ale žiadne problémy, tak som neriešila. Všetko je ok.

Máte čas.A potom aj puberta spraví svoje.🤭Len pomaly sťahuj a ona povolí trošku.A hlavne nie na silu a netreba každý den