icon

Kedy sa správne pretiahne predkožka u chlapcov?

kstranova
4. apr 2025

Ahojte, kedy sa prosím vašim chlapcom podarila pretiahnut predkožka ? Môj syn ma 2 r sťahujem každý den ale nič sa nedeje . Vraj je to normálne a pretiahne sa neskôr , no druha verzia je , že pretiahli predkozku už oveľa skôr . Dakujem

doriiis
4. apr 2025

Máte čas.A potom aj puberta spraví svoje.🤭Len pomaly sťahuj a ona povolí trošku.A hlavne nie na silu a netreba každý den

thirstymonk
4. apr 2025

Nasilu dakedy doktori sťahovali... potom to už šlo, ale bol k tomu screaaaaaaam. V puberte by sa to malo oddeliť. Dakedy sa neoddelí a dá sa s tým prežiť normálny (aj sexuálny) život.

jaro123321
Odpoveď bola odstránená
euka210
4. apr 2025

@kstranova ako ktoremu z mojich 3 chlapcov...niekomu uz na 1r, niekomu na 6r este nie uplne. Nestresuj, podla nasej detskej do 6r sa to extra neriesi, treba po kupani skusat.

nevenka
4. apr 2025

@kstranova mame 2 chlapcov, jednemu to slo uz pred prvym rokom, muzovi normalne vo vani, nic sme extra nerobili, len umyvali, poskusali pohybat a tak.
No a mladsiemu to obcas eate teraz nejde, ked to dlhsie nechame tak. Ma 4 roky. On to mal tak, ze ledva mu bolo vidno dierku na cikanie a pipik sa mu cely naduval, ked cikal, tazko mocil. Tak sme na radu pediatricky okolo 3 rokov skusili asi tyzden natierat Locoidom, uplne minimalne a skusat hybat a uvolnilo sa mu to uz potom.
Ja viem, ze trend je nechat tak, ale nie som s tym uplne stotoznena, hlavne ak to ma takmer zrastene a problemy s cikanim. A potom s nastnocnym to riesit, no to je este "zabava". Popravde, ani neviem, v akom stave to ma 11 rocny, len sa spytam, ci mu to ide, tak prikyvne, ze ano. Mal tam este ako 9 rocny taky prilepeny kusocek, to s manzelom riesili, tak snad ok.

strongi
4. apr 2025

V štrnástich, nie som za sťahovanie, keď nejde. Puberta ozaj robí svoje. Keď bol menší, tiež mal balónik keď cikal ale žiadne problémy, tak som neriešila. Všetko je ok.