icon

Kedy umyť dieťa šampónom po kiahňach?

20. jan 2025

Ahojte, prosím Vás dcéra od 2.1. Ma kiahne uz ich reda ani nemá, na brusku asi 3, 1 na nohe a vo vlasoch 3-4 chrasty. Väčšina chrast už sama odpadla tie zopár co ostali už každú chvíľu spadnú a chcem sa spýtať, mysoite ze jej už môžem normálne šampónom umyť vlasy a okúpať so sprchovackou? Alebo čakať keď úplne všetky chrasty pôjdu preč a až tak .

1mina
20. jan 2025

Ja som začala sprchovať normálne šampónom atd keď mali ešte chrasty. Lebo už išli do škôlky a školy, už som ich potrebovala umyť normálne. A inak tie chrasty sa riadne dlho niektoré držia. Moji majú už cez 3 týždne po a ešte sem tam vyberiem nejakú chrastu hlavne z vlaskov

thirstymonk
20. jan 2025

My sme normalne cely čas umyvali mydlom a šamponom, neriešili sme :D Doktor nam k tomu nič nepovedal, že by sme nemali... deti prežili, zdrave sú a šťastné.

majulino
20. jan 2025

Áno môžete, len pozor na chrasty vo vlasoch. Ja som omylom jednu úplne zaschnutí strhla synovi z temena a teda krvi ako z prasiatka a ešte aj plakal, že ho to strašné bolí

autor
20. jan 2025

Ďakujem Vám všetkým, tak teda d es môžme konečne umyť . Véd tie vo vlasoch hlavne tam mala dosť veľa a ešte tie jej husté dlhé vlasy už nutnosť umyť normálne:D