Kedy začať sťahovať predkožku po jej strhnutí u urológa?
boli sme na tomto neprijemnom zakroku, koli prirastenej predkozke (nie fimoze). dr kazal pockat 3 dni a potom ju znova stiahnut a namastit predpisanou mastou. tu v diskusiach citam, ze to ine mamy stahovali uz od druheho dna po "strhnuti". nemalo by sa to teda stiahnut skorej a po pripade aj nejako oplachnut v kamilkach? nenahromadia sa tam za tie 3 dni nejake bakterie? napiste prosim aj aky ste mali priebeh hojenia. vdaka za kazdu odpoved.
PS - maly to znasa celkom dobre, sme den po zakroku, pipik je zacervenany, ale cika normalne. vycikal sa aj hned po navsteve urologa. plakal len chvilu a potom doma sa nechcel asi 4 hodiny vycikat. inak v ramci moznosti ok, noc i rano boli bez problemov 😉 .
Ja som malemu zacala stahovat druhy den po strhnuti urologom.... Ale tak ze sedkal v repiku .... Aby to moc nevnimal... Nam to robili ked mal rok a pol a druhy krat ked mal 3 rocky.... Teraz bude mat 6 a uz je to ok.... Ked som sa pytala urologa, preco ma tolko chlapcov s tymto problem, tak mi povedal, ze preto, lebo detske lekarky kazu nic s nim nerobit. Tak bolo povedane aj mne... Poucena, mam druheho syna a uz od troch mesiacov mu ho jemnucko pri kupani stahujem pokial sa da.....
To fatk by sa malo hned? Pretože aj naša povedala že s tým nič nerobiť :( už máme za chvílku 7 mesiacov.. teraz som sa zlakla :(
My sme to sťahovali už na druhý deň. Dávali sme na dezinfekciu betadine. A napriek tomu, že to robíme každý večer, opäť mu to na jednej strane prirástlo ☹ Zatiaľ to nejdeme riešiť, verím, že to postupne povolí. No a čítala som, že je dobre kúpať v kupeli zo slezu
aj my budeme mat 7 mesiacov a nic nam nekazali? mam mu to zacat aj ja pomalicky? ci zu je neskoro?

Ahoj, my sme so synom boli tiež, lebo sa mu pipik zapálil, ak urológ povedal, že síce veľmi nerád, ale musí mu to strhnúť..no a tiež kázal na 3.-tí deň stiahnuť, pretože on mu tam dal nejakú antibio mastičku...no ale samozrejme som sa bála, že za 3 dni mu to zrastie, tak som mu to po dvoch opatrne trošku....potom už pravidelne 2 x za deň, kým sa mu to celkom nezahojilo...a dávala so mu tam kalciovú masť s tým, že som dúfala, že keď bude mať vrstvičku masti tam, tak to zabráni, aby sa mu to znova zlepilo. keď som videla, že je to celkom ok, tak po 5 dňoch, začala som sťahovať len večer...teraz si stiahne už aj sám, lebo už ho to nebolí, tak si stiahne, pozrie, povie kukuk pipik a hotovo :D