Kendamil ako riešenie refluxu a brušných problémov?
Dcérka ma 1 mesiac, sme na UM nutrilon comfort&colics lebo jej od prveho týždňa začali bolesti bruška, boli sme s ním spokojne, kakala pekne, lenže začala mať strašný reflux, od ktorého ani nevedela spinkať - každé uspavanie trvalo minimálne hodinu a pól a potom spala niekedy len pól hodinu + z neho nebola nikdy sýta lebo rýchlo trávi. Ale teda hlavný problém bol ten silný reflux. Skúsili sme sunar comfort ar, možno by bol dobrý, lenže jej vyslovene nechutil (zrejme kvôli rybiemu oleju, ktorý bolo dosť cítiť) stále mi vypila len 30ml, chcela piť a vypluvala a cely den neklud lebo bola hladná, keďže bola zvyknutá na 90ml. Tak sme sa vrátili k nutrilonu a začala som do neho dávať nutriton. Nedávam ani celú odmerku, dávam len väčšiu polku lebo dosť to zahusťuje, reflux zmizol, lenže teraz je problém, že ju zas boli bruško a nekaka 🤦🏽♀️ robím jej 100x denne masáže, cvičíme, nahrievam bruško, teple kúpele a aj tak skončíme pri rúrke lebo ju to chuderku boli a ma tvrdšiu stolicu. Dávam jej trošku aj rascovy odvar, mame sab simplex, teraz doktorka dala aj coliprev, probiotiká takisto davame už od začiatku. Neviem.. citala som dobre recenzie na kendamil, majú aj comfort na bruško, lenže som si všímla, že je všade nedostupný. Možno skúsiť klasicky alebo ten bio nature? Mali vaše detičky problém s bruškom a kakanim a zároveň reflux a pomohol jeden z týchto dvoch?