icon

Kidvak na uspávanie bábätiek

uchapeha
29. sep 2022

Ahojte, rada by som počula Vaše skúsenosti, ako Vaše bábätka zaspávajú v kidvaku.

zapalkazapalkova
29. sep 2022

@uchapeha my sme to kúpili dcére keď mala asi 2 mesiace a teraz ma rok a spi tam stále počas dňa keď sme doma. Ked sa trochu zobudi, tak ju ešte pohojdam a ešte zaspi. Za mňa je to super vec, do vtedy sme používali nosič a fitloptu 😂 a teraz si danej vedľa do kresla a hojdam 😁

mimi2019
30. sep 2022

Predtym fit lopta, teraz kidvak. Predtym 2 hodinove uspavanie na rukach a fit lopte, teraz 10min. Pomaha zavinovacka, dudel a 10 min v kidvaku hupkanie, aj v perinka pomaha. Existuje vela druhov, z hladiska prevedenia, tato znacka je drahsia, ale ma premyslene a kvalitne prevedenie. Niektore sa daju len kolisat, treba vsak pozerat tie na pruzine, to je to, co ich upokojuje. Staci priviazat snuru dlhsiu a hupkat sa da aj nohou z gauca pri pozerani TV. My sme kupili aj prenosny stojan, berieme vsade kam cestujeme. Skoda, ze som to nemala pri prvom dietati.

lusylee
1. apr 2025

Ja odporúčam Hojda od Hojdashop.sk
Je výborný v tom, že je až do 100 kg. Takže ak sa deťom nebude páčiť uspávanie v takomto vaku tak využijete do budúcna ako hojdačku pre väčšie deti alebo aj my rodičia sa môžme pohojdať.