Klinika detskej chirurgie na Kramároch
Ahojte, moze mi niekto priblizit ako to tam funguje? Je mozne aby bol s nami aj ocino?
funguje to dobre,izby strasne,nadstandard stoji myslim 6eur na den ale byva stale obsadeny....na vizite ti nikto nic nepovie,budes musiet odist z izby,dieta tam nechat a doktori sa tam budu sami rozpravat.,ja som sa pytala hlavne sestriciek co a ako
..kuchynka je tam spolocna,na nadstandarde mas svoju kanvicu,ladnicku.neviem kolko ma tvoje dieta ale my sme boli na malych detoch....telka na norm. izbe nehrozi,aj stolnu lampu som mala svoju.
Vyzita je dva krát denne. Ráno sa informuješ čo je nove, ako dopadli výsledky, .......,ale musíš sa pýtať. Poobede o 14:00 je veľká vyzita to sa musí isť von z izby. Sestričky sú tam milé. My sme tam ležali už 5 krát a sme pacienti chirurgickej amb., tak možno je ten prístup trochu iný. Za mnou prišla lekárka niekedy aj v priebehu dňa ak bolo niečo nové.
@veronikamaljarova
my sme tam boli v juli, a teraz ideme na kontrolu. V principe ako pisu dievcata, nadstandard je iba jedna izba tusim, takze dost tazko sa k nej dostat. myslim ze obaja rodicia na normalnej izbe byt nemozu. Izby su dost katastrofalne, pamataju este dobre dlho dozadu. Na druhu stranu, moze ti kedykolvek priniest co potrebujes a pod. ja som sa dokonca s manzelom asi na 2 hodky vymenila, pretoze som sama potrebovala ist k lekarovi, a nechcela som tam malu nechat samu, hlavne ked ju v ten den cakalo vysetrenie. len to bolo treba povedat sestrickam a nebol ziaden problem.
vizity byvaju dve ako pise Kaja. ja som na zaciatku tiez mala zmatocne info, (boli sme tam po uraze tyzden) ale ku koncu sa to nejako zlepsilo. kazdopadne co musim povedat je, ze vas nepustia domov skor, ako si budu 100% isty ze je vsetko OK.
a neda sa ten nadstandart objednat dopredu? v decembri nam maju naplanovat operaciu a v januari operovať, nedal by sa teda v decembri objednať?
@veronikamaljarova
zial to ti neviem povedat, my sme boli na kontrole - nastastie len na 2 noci a tak som to neriesila. okrem toho tam mali zrovna tak strasne plno, ze sme este ani neodisli, uz riesili kto tam pride dalsi. Myslim ze pri planovanom zakroku, by sa to mohlo dat objednat dopred, len mozno skus uz teraz, lebo nahoda je blbec. (raz tam boli asi dvaja pacienti, inokedy uplne plno.)
drzte sa
Ahojte, aj nas asi caka kratky pobyt na chirurgii. Chcela by som vediet, ci je sanca, ze budem s dcerou na izbe (ma 14 mesiacov) aj ked ju uz nekojim?
No tak to je fajn, niekde som citala ze maminky nespia spolu s babatkom ze odchadzaju do inej izby na noc, my sme mali ist uz v januari ale mala ma stale slaby soplik tak cakame kym sa uzdravi :/ a ako je to so stravou a s kupelnou? Pytam sa pretoze sme z kysuc takze navstevy asi casto mat nebudeme tak nech som pripravena ...
@veronikamaljarova ahoj, ako vam dopadla operacia? ako je to s tymi mamickami a detmi? ako sa dostanem k nadstandardu???dik za info. Mame pruh
@wenka25 sme boli na pruhu ale ani raz som nezazila, ze by som musela pocas vizity odist. preco aj? dieta muselo byt sice na posteli, ale to je vsetko. a doktori sa rozpravali so mnou. smaozrejme, ak maju urobit vizitu celeho oddelenia a este aj liecit, operovat, tak sa velmi nevykecavaju. ale ved na to je tam izbovy lekar.
je pravda, ze ten zadstandard sme si rezervovali hned, ako sme dostali termin operacie. ale personal je fajn.
@veronikamaljarova obaja rodicia nemozu byt v nemocnici. predsa len, nemaju na to kapacitu, nie je to hotel. ale urcite moze za vami prist na navstevu pocas navst.hodin. drzim velmi palce, ak je to pruh, tak ten sme absolvovali, a vsetko bolo v poriadku. dietatko si to odplace, ale ak ho spravne podporis, tak nebude mat z toho ziadnu "traumu". drzte sa!
@zm79 my sme tam boli v 2012 a v 2013 tak teraz je to tam uz asi inak.ja som izboveho lekara cely čas ani nevidela,jedine info som mala od našho dr. z ineho oddelenia,inak by som ani nevedela kedy ju beru na salu,čo jej idu robiť atď. Jaj ano raz za mnou došla jedna doktorka a to mi oznamila že nas musi presťahovať na inu izbu lebo naša spolubyvajuca a jej syn mali svrab....
Baby a ako to funguje s kontrolami na traumatologickej ambulancii, neviete niektora? Lekar je tam len jeden alebo sa striedaju? Lebo zvlast na jedneho som pocula same negativa.

na návšteve áno, bude fajn ak si vopred rezervujete nadštandart izbu, máš tam tv, net, kúpelnu a návšteva môže kedykoľvek prísť....