icon

Kolika u trojmesačného dievčatka

helen4
2. máj 2015

Ahojte.vyskusala som uz mozne aj nemozne!chcem vediet ci davala niektora z vas bylinku puskorec! Dakujem

rajna
2. máj 2015

Ahoj bohužiaľ nemám. tiež sme mali také problémy vyriešila to bohužiaľ len rektálna trubička, Ale neboj u nás to prešlo keď malá mala asi 4 mesiace.

helen4
autor
2. máj 2015

@rajna nepomohla jej ani rek.trubicka ani coli prev co sa povazuje za naj.uz sme z toho cela rodina na nervy.dakujem aj tak ze si napisala

gabrielita1610
2. máj 2015

Unas biogaia jednoznacne zabrala ,ziadne bolesti bruska ,ani koliky a u chlapcov su velmi caste

siska53
2. máj 2015

@helen4 ja som davala saab simplex,lebo espumisan nezaberal, masirovali sme sa..aj tak to az tak nepomohlo. Az cas,po 4.m.koliky presli.
Este ak dojcis,su deti ktorym prekaeaju mliecne vyrobky a inym zas mucne.. Takze jedine nejaku dobu-niekolko dni to otestovat.. Ja som o tom v tom case nevedela,dozvedela som sa,ze este to som mohla vyskusat,az uz ked bolo davno po kolikach.
A daktorym babatkam paradoxne robi zle prave fenikel..

nanka3
2. máj 2015

@helen4 ahoj, neboj ono to prejde, aj nasa mala silne koliky, preslo to niekedy medzi 3. a 4. mesiacom, skusili sme sab simplex, espumisan, coliprev, nic z toho nezabralo, nakoniec este posledny pokus baby calm a tie jej celkom zabrali (alebo aspon najviac z tych vsetkych), inak espumisan = infacol= sabsimplex - toto je vsetko to iste, pretoze obsahuju rovnaku ucinnu latku, baby calm je nieco celkom ine, obsahuje glycerin, matovy, feniklovy a anizovy olej, ak si to este nemala za pokus to stoji.... 😉

sisa1987
2. máj 2015

Ahoj ak mas moznost alebo niekoho kto robi v rakusku kup si tam sirup antiflat je na detske koliky mojej malickej zabral po 2 dnoch a s kolikami sme mali pokoj a to nam dovtedy nezaberalo nic.teraz bude mat mala 4 mesiace a este jej ho davam len preventivne do mliecka ked ziem nieco z coho sa bojim aby ju nedulo,skus je ozaj dobry a ani nieje velmi drahy cca 12 eur a to sa dava do kazdeho druheho jedla mala odmerka,chuti podobne bananovo ako espumizan a da sa tam volne kupit bez predpisu. 🙂

mirkava
2. máj 2015

@helen4 mali sme koliku. Pomohol nam coliprev ale fost sme sa natrapili

helen4
autor
2. máj 2015

@sisa1987 ahoj dakujem jedine toto sme nemali.,..inak vsetko co spominali baby som mala a mliecne vyrobky ani mlieko nejem uz tri tyzdne.,,babenky vyskusala som uplne vsetko, mam pocit ze som uz vyskolena pediatricka kolocka🙂,..len som aj nahnevana ze sme v 21 storoci na trhu milion preparatov na koliky a nic tynm nasim detickam nezabera a musim sa na svoje dieta pozerat aki trpi,..a strasne ma to boli.,,viem ze nie som jedina su ovela horsie pripady,...choroby atd,ale deti by nemali byt vobec chore.,,,dakujem vabm vsetkym za fodpovede

helen4
autor
2. máj 2015

@mirkava koliprev uz mame tretie balenie a ak by mal zabrat tak by uz zabral nie?ty si ho ako dlho davala pokym zabral?

mirkava
2. máj 2015

@helen4 no tak to by uz mal zabrat davno. Nam zabral po par razoch... Espumisan ste asi uz skusali, tomu trva dlhsie pokial zaberie

domak2
2. máj 2015

@helen4 ked uz si tolko citala, tak si sa mohla dostat aj k tomu, ze deticky sa vlastne rodia skor nez su uplne vyvinute. To znamena, ze sa im musi dovyvijat aj traviaci trakt, u niektorych je to jednoduchsie u niektorych zlozitejsie. Ak inak vies ze je zdrava a nema na nieco intoleranciu ci alergiu, tak si len obrn nervy a cicikaj ju. Prejde to a nepchaj do nej jedno cez druhe, staci masirovat brusko. 🙂