Koľko dní vám trvali teploty po Hexa vakcíne?
Prosim vas kolko dni vam trvali teploty po hexa vakcine? Je tu niekto komu trvali aj viac ako 5 dni? Ake vysoke boli?
Prosim len o strucne relevantne odpovede. Dakujem.
aj my zhruba 2 dni, ale tiez máva teplotu okolo 37 - a to sme už 3 tyzdne po hexe. ale pripisujem to zubkom
starsej trvala po druhej hexe teplota takmer 39 tyzden, nasledky ma dodnes, mladsiu uz neockujem vobec 😠
u nás 3 dni okolo 38,5-39,5, 😢 ale teploty boli len to najmenšie zlo
dva dni teplota v rozmedzi 37,5- 38,5 a teplota u nas bola tiez mensie zlo, horsie to bolo s opuchnutymi (az tvrde hrce okolo miesta vpichu) a bolavymi nozickami 😔
@sorciera24 a ako ste to doriesili?
@mojeprvebabatko homeopatiou a bylinkami, keďže lekári neboli schopní priznať a problém vyriešiť
@sorciera24 my sme zatial po 4 dni a mame taku, zvysenu teplotu stale, tak som zvedava, ako to pojde dalej. Aj vam robili dake vysetrenia? Ockovala si dalej?
@sorciera24 dnes je to uz 5ty den s teplotou, citala som, ze by mala byt max 2 dni. No som zvedava ako to bude dalej..
@mojeprvebabatko nie, syn uz ziadnu vakcinu nedostal....a je zdravy.... (vysetrenia robila obvodna i imunolog......nic nezistili, ale priznat toto bol problem.....musela som riesit alternativou...)
@sorciera24 myslela som si, ze si uz neockovala.. Ja som dala pichnut len hexu a prevenar som odlozila. Tak uvidim, ako to cele dopadne.
@mojeprvebabatko ved pisem, že syn uz po tomto probleme žiadnu vakcinu nedostal....
@sorciera24 moja ma stale zvysenu, uz 6ty den. Doktorke som sa nedovolala, ale som zvedava co povie..

mojmu synovi trvali tie vyssie teploty okolo 38 tak 2 dni, co by bolo este ok, ale bohuzial zvysena teplota 37,3 mu ostala este rok a pol 😒 a toto uz mse museli riesit.....