icon

Koľko dní vám trvali teploty po Hexa vakcíne?

pammy
24. mar 2012

Prosim vas kolko dni vam trvali teploty po hexa vakcine? Je tu niekto komu trvali aj viac ako 5 dni? Ake vysoke boli?
Prosim len o strucne relevantne odpovede. Dakujem.

sorciera24
24. mar 2012

mojmu synovi trvali tie vyssie teploty okolo 38 tak 2 dni, co by bolo este ok, ale bohuzial zvysena teplota 37,3 mu ostala este rok a pol 😒 a toto uz mse museli riesit.....

zuzka17
24. mar 2012

aj my zhruba 2 dni, ale tiez máva teplotu okolo 37 - a to sme už 3 tyzdne po hexe. ale pripisujem to zubkom

strociatka
26. mar 2012

starsej trvala po druhej hexe teplota takmer 39 tyzden, nasledky ma dodnes, mladsiu uz neockujem vobec 😠

elbe
26. mar 2012

u nás 3 dni okolo 38,5-39,5, 😢 ale teploty boli len to najmenšie zlo

rora
26. mar 2012

dva dni teplota v rozmedzi 37,5- 38,5 a teplota u nas bola tiez mensie zlo, horsie to bolo s opuchnutymi (az tvrde hrce okolo miesta vpichu) a bolavymi nozickami 😔

mojeprvebabatko
21. máj 2022

@sorciera24 a ako ste to doriesili?

sorciera24
21. máj 2022

@mojeprvebabatko homeopatiou a bylinkami, keďže lekári neboli schopní priznať a problém vyriešiť

mojeprvebabatko
21. máj 2022

@sorciera24 my sme zatial po 4 dni a mame taku, zvysenu teplotu stale, tak som zvedava, ako to pojde dalej. Aj vam robili dake vysetrenia? Ockovala si dalej?

mojeprvebabatko
22. máj 2022

@sorciera24 dnes je to uz 5ty den s teplotou, citala som, ze by mala byt max 2 dni. No som zvedava ako to bude dalej..

sorciera24
22. máj 2022

@mojeprvebabatko nie, syn uz ziadnu vakcinu nedostal....a je zdravy.... (vysetrenia robila obvodna i imunolog......nic nezistili, ale priznat toto bol problem.....musela som riesit alternativou...)

mojeprvebabatko
23. máj 2022

@sorciera24 myslela som si, ze si uz neockovala.. Ja som dala pichnut len hexu a prevenar som odlozila. Tak uvidim, ako to cele dopadne.

sorciera24
23. máj 2022

@mojeprvebabatko ved pisem, že syn uz po tomto probleme žiadnu vakcinu nedostal....

mojeprvebabatko
23. máj 2022

@sorciera24 moja ma stale zvysenu, uz 6ty den. Doktorke som sa nedovolala, ale som zvedava co povie..