icon

Koľko hodín denne nosia vaše deti okluzor?

10. sep 2025

Ahojte,

Vase deticku nosili kolko hodin denne okluzor?

My mame 65% a musime 6 hodin denne 6 dni.
A 1 den prelepit slabe oko na 4 hodiny.

Nie je to podla Vas vela hodin?

zuzacka16
10. sep 2025

ahoj..nie, nie je..čím častejšie a dlhšie tým lepšie, teda neviem ako staré je dieťa, ale vie sa to potom pekne upraviť, keď sa to poctivo nosí a viem o čom hovorím..naša nosí okuliare od 2 rokov a poctivo sme preliepali zdravé oko, aby sa choré namáhalo..dokonca aj do škôlky nosila okluzor..teraz ako je už staršia, tak ho nechce moc nosiť, ale som rada aj za hodinu či 2 denne..takže byť vytrvalý a nepoľavovať..držím palce

autor
10. sep 2025
@zuzacka16

ahoj..nie, nie je..čím častejšie a dlhšie tým lepšie, teda neviem ako staré je dieťa, ale vie sa to potom pekne upraviť, keď sa to poctivo nosí a viem o čom hovorím..naša nosí okuliare od 2 rokov a poctivo sme preliepali zdravé oko, aby sa choré namáhalo..dokonca aj do škôlky nosila okluzor..teraz ako je už staršia, tak ho nechce moc nosiť, ale som rada aj za hodinu či 2 denne..takže byť vytrvalý a nepoľavovať..držím palce

@zuzacka16 moj ma 4 roky. Este nam tolko povedala lekarka, ze ho bude nosit cca do 10 rokov aj preventivne. Na hodinu, dve, aby sa tupozrakost nevratila. 😪 respektive sa neshorsila. Podla teba mame sancu na uplne vyliecenie?

zuzacka16
10. sep 2025
@anonym_autor

@zuzacka16 moj ma 4 roky. Este nam tolko povedala lekarka, ze ho bude nosit cca do 10 rokov aj preventivne. Na hodinu, dve, aby sa tupozrakost nevratila. 😪 respektive sa neshorsila. Podla teba mame sancu na uplne vyliecenie?

@anonym_autor našej sa to o dosť zlepšilo a to má teraz 8 rokov, ale nie je to úplne OK, ale tak záleží aj od diagnóz no, naša má toho viac..keď sa to podchytí včas a fakt sa dbá na nosenie, tak je veľká šanca, aby sa to napravilo..ale ako hovorím, záleží od iných aspektov aj..držím palce každopádne

anonym_1c5f4b
10. sep 2025

A aké poradite z ktorých nieje alergia🫣

autor
10. sep 2025
@zuzacka16

@anonym_autor našej sa to o dosť zlepšilo a to má teraz 8 rokov, ale nie je to úplne OK, ale tak záleží aj od diagnóz no, naša má toho viac..keď sa to podchytí včas a fakt sa dbá na nosenie, tak je veľká šanca, aby sa to napravilo..ale ako hovorím, záleží od iných aspektov aj..držím palce každopádne

@zuzacka16 dakujem ❤️

autor
10. sep 2025
@anonym_1c5f4b

A aké poradite z ktorých nieje alergia🫣

@anonym_1c5f4b my mame 3M, ale predtym si ho nalepim na ruku, 3x idlepim a teraz je to ok 🙏 kym som toto nerobila mal okolo oci strasne cervene... 🤦‍♀️

anonym_1c5f4b
10. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_1c5f4b my mame 3M, ale predtym si ho nalepim na ruku, 3x idlepim a teraz je to ok 🙏 kym som toto nerobila mal okolo oci strasne cervene... 🤦‍♀️

@anonym_autor aha aby to lepidlo nebolo take silné?aj my mame 3 m
Super skúsim 🙂

anonym_1c5f4b
10. sep 2025

A my mame 30 min-1hod nosiť takže ja zas tebe neporadim 🥺no máme len jemne babatkovske očné nedostatky

autor
10. sep 2025
@anonym_1c5f4b

@anonym_autor aha aby to lepidlo nebolo take silné?aj my mame 3 m
Super skúsim 🙂

@anonym_1c5f4b ano ano, tak! Nalepit, odlepit... 3x. A odvtedy to mame super 🙏

autor
10. sep 2025
@anonym_1c5f4b

A my mame 30 min-1hod nosiť takže ja zas tebe neporadim 🥺no máme len jemne babatkovske očné nedostatky

@anonym_1c5f4b to je dobra sprava, vy to date rychlo 🙏

anonym_0d2d6b
10. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor 4 roky je fajn este mate cas
Nebude mat 100% zrak ale vzdy lepsie ako keby ste to nechali tak
Do 10 rokov je zbytocnost

katja2012
26. okt 2025

@anonym_autor nás dostal tento týždeň tiež okluzor. Má 17 mesiacov. Doktorka nám napísala,že ho má nosiť 2x do týždňa po jednej hodine. Syn ho však vydrží mať dlhšie na sebe..aj tri hodiny bez problémov..teraz neviem či nerobím zle ak ho má častejšie ako má mať 🤔