Koľko stojí vybratie znamienka?
Prosím, koľko ste platili za vybratie znamienka a kde? Vďaka...
Nič. Bola som najprv u kožnej pre výmenný lístok. S ním som išla do nemocnice, kde má objednali a znamienko vybrali.
No tak to já jsem platila. Na tvari 25eur a na tele 20eur.
Ja som platila, takisto najprv od kožnej doporučenie a následne vybratie na chirurgii v NsP za poplatok 20 eur, v PB...
Mne tiež vyberali, bola som najprv u kožnej, potom na chirurgii a platila som za každé znamienko 5 eur. Povedali mi, že je to kozmetický zákrok a poisťovňa neprepláca. Moldava nad Bodvou-poliklinika
mne vyberali, ale 10rokov dozadu...to som platila, ale uz neviem kolko, potom asi o dva roky zas dalsie a to som neplatila uz nic...vyberali mi ich v Nova Mede v BB
V MT od 1.10.2014, za každé znamienko s odporúčaním obvodného, al.kožného lekára 25€ ...
5 € v ziline v suktomnej ambulancii
V LM zdarma len príplatok za lepšiu niť na šitie, ak chceš. 7 eur.
Ak Ti stačí obyčajná niť tak zdarma. Závisí od toho kde znamienka máš...
Ja sa na to tiež chystám už dlhšie. Keď som si to zisťovala asi 3 roky dozadu, tak som mala nárok na niektoré zadarmo (pod prsníkom mám, tam kvôli podprsenke, na krku kvôli pasu v aute). Neviem ako je to teraz... Vtedy boli TO za 10€.
najlepšie je dať vybrať ked sa inač neda už by mi bolo jedno koľko eur len aby mi to odstranili moja znama to podcenila žiaľ zomiera ma ťažku rakovinu kože davaju jej 2 mesiace života čim skôr nevahaj a neber ohľad na to koľko to stoji.
ja v ba to mam zadara... potrebne je, aby to odporucila kozna a treba najst chirurga, ktory to vie dobre a zadara :D ale v kosiciach som kedysi davno platila po 300-500sk za ks... 🙂
ani ja som nic neplatila,tiež som isla na odporučanie lekara

@sviecka ahoj ja som neplatila nic a bola som u chirurga normalne v ambulancii.najorv aom sla ku koznej samozrejme a od nej ku chirurgovi a hotovo 🙂