Koloidné striebro pre 7-ročného
Ahojte
Dostalo sa mi ,, cerstveho,, koloidneho striebra.. Mozete mi pls poradit ako ho pouzivate hlavne co sa deti tyka ? Ake mate skusenosti ?
Maly ma casto upchaty nos, casto kasle ( samozrejme riesim vselico s doktormi, ale chcem vyskusat aj toto )
Poprosim rady , tipy ako sa vyuziva .. ? aj pre deti, aj pre dospelych a naco vsetko je dobre ?
Citam si uz o tom dlhsiu dobu aj na nete, ale predsa osobne skusenosti su NAJ ..
DAKUJEM
Hlavne ho treba skladovat v sklenenej flsi a mimo mikrovlnky, wifi, tv atd - najlepsie obalit alobalom a dat niekam mino dosah tychto zariadeni. Zalezi na potencii (20pp, 50pp) ale kludne s nim robit preplach nosa, kloktat, inhalovat, na kozne problemy je tiez dobre …. A pozor lebo trvanlivost je aj pri najlepsim skladovani tak max par mesiacov
Ja pouzivam striebro vsade 🙂 decka,ked maju zelene sople-striekam do nosa,bolest hrdla striekam do hrdla 🙂 a ked maju kasel,tak im dam vypit 3 x 5ml denne ...ja pouzivam na cistenie pleti,je vyborny na popaleniny atd ...kupujem 40pp...
Len opatrne ženy. Známa to pila a teraz je modrá 😅. Naozaj. Tak len ze naozaj dodržiavať dávkovanie ak tam nejaké je. Nevyznám sa v tom.

Ja ho dávam deťom normálne ako sprej do nosa keď majú zelene sople... keď ta boli hrdlo môžeš kloktat... trosku si odpiť🤷🏽♀️😅