icon

Kombinovanie Pegaso a Espumisan pre novorodenca

sara8h
Dnes o 12:00

Ahojte mamičky, potrebujem radu 🙂
Moja malá má pár týždňov má prdíky a nafukovanie. Doteraz som jej dávala Espumisan, ale v lekárni mi odporučili aj Pegaso kvapky, že sú vhodné na podporu trávenia a probiotiká. Som s toho zmetena msm doma espumisan peggaso biogaju

Chcem ich skúsiť kombinovať,

tinka3435
Dnes o 12:17

Nekombinuj preboha a poraď sa s lekárom.

haraburdova
Dnes o 13:46

pegaso su probioticke kvapky tak ako biogaia, z toho staci jedno. espumisan mas odporuceny od dr? ono ak babo nema vyslovene zapchu ze nekakala 3+ dni alebo traviace problemy (bud z kojenia alebo striedania roznych typov um) tak to netreba, lepsie je masirovat nejaky baby olej v okoli bruska a pomoct takto mechanicky. je bezne ze malicke deticky nekakaju aj viac dni po sebe. probiotika kludne daj, vyskusaj tak ze budes tyzden dva davat napriklad biogaiu, aby si videla ci to malickej vyhovuje. ked nie tak vyskusaj pegaso. ja som davkovala tak ze som probiotika dala do ranneho mliecka po zobudeni a v druhej polovici dna. espumisan jej tiez kludne daj ale sleduj ze ci pomoze. napriklad mojej dcerke espumisan nevyhovoval, ked mala zapchu tak som jej dala sab simplex a to jej krasne pomohlo. zalezi od babatka, kazdemu sadne daco ine 🙂