Kortikoidná masť na fimózu
Prosím je tu niekto kto mal fimozu ( dieťa) a nezabrala ani táto mast?
Dik
@alenamihal a aky vek a stav ste mali
Pripenem sa. Moj ma 3r o mesiac ma preventivku trojrocnu a tiez mu nejde, len mala dierka. Skusali sme od narodenia trochu a sla mu max na pol cm. Uz som to nechala posledny rok tak obcas som skusila a je len mini dierka😏 bojim sa ze mu na prehliadke nieco s tym spravia a bude sa bbat. Mladsiemu ide od narodenia
@21021996 ahoj aj môj tak mal. Chcem sa povzbudiť, kúp pinďa mast, po kúpaní natri a teraz ma syn 5,5r a ide to. Nie cele, ale doktorka na prehliadke je úplne v pohode, že keď sa to hýbe, tak nezasahovat.
Natierame ďalej.
Ak aj náhodou nebudú výsledky hneď, tak časom urcite.
moje kamosky , co maju chlapcov pouzivali od just ten slezovy krem... a velmi boli spokojne
@adeladulova prosím ťa, možno blbá otázka 😅, ale ako si mu to natierala? Iba zvonka? Či to treba aj dnu nejako dostať?
Autor - syn mal 6r a uplne malilinka dierka,ked cikal tak sa mu urobil az balonik...ako dlho uz pouzivate krem ??? My sme skusala aj pinda mast ale vobec nepomohla..
@alenamihal ešte neskusame - je maly
@zojanka stiahla pokiaľ išlo, natrela. Teraz musí sám 3x pokiaľ najviac ide, dat mast a ešte kvázi co pretrca "pošuchorit " medzi prstami.. ono je to boj, pokým nechape ze musí, ale zvykne si
@adeladulova a ako dlho ste to pouzivali? Resp mozem aj vkuse napr 3 mesiace? To nie je to iste co ten slez co tu zeny pisu?
@21021996 my to používame cez 3 roky. Nie každý deň, dávame aj pauzy, aj 3x v týždni, niekedy 1x v týždni. Veľa závisí ci zabudnem, či som doma, lebo manžel na to nemysli... 🫢🫢
Ale pri kupani a sprche sťahuje si pipik sam vždy, takže to nehrotim hlavne keď vidím proges.
Ale zo začiatku dávaj co najviac a uvidite. A nie ten z justu sme neskusali, tento je iny

Nam chvalabohu zabrala a velmi rychlo..urolog nas upozornil,ze ak nezaberie mast ,tak uz iba operacne...