icon

Kortikoidná masť na fimózu

silvia765
26. máj 2025

Ahojte dievcata, po prekonanom zápale sa synčekovi vytvorila fimoza , predkozku má stiahnutu úplne len na úroveň mocenia, na kontrole po zapale som už očakávala termín na operáciu avšak lekarka nám ešte dala šancu a posunula operáciu o pól roka tým že nám predpísala kortikoidnu masticku triamicion. Mali str niektorá podobnú skúsenosť a mohohla vam táto masticka aj v takomto prípade? Dakujem pekne

moze
26. máj 2025

Ano, tato masticka synovi zabrala super.

silvia765
autor
26. máj 2025
@moze

Ano, tato masticka synovi zabrala super.

@moze a mal to úplne zúžene? Silnu fimozu? Za koľko vám to zabralo prosím?

moze
26. máj 2025
@silvia765

@moze a mal to úplne zúžene? Silnu fimozu? Za koľko vám to zabralo prosím?

@silvia765 Ano. Aj na taku. Netusim. Podla mna tak tyzden-dva. Bolo to uz 7r dozadu. Ale pojdem ju teraz pytat od dr znova.

silvia765
autor
26. máj 2025
@moze

@silvia765 Ano. Aj na taku. Netusim. Podla mna tak tyzden-dva. Bolo to uz 7r dozadu. Ale pojdem ju teraz pytat od dr znova.

@moze keby sa to aj nám podarilo 🙏

moze
26. máj 2025
@silvia765

@moze keby sa to aj nám podarilo 🙏

@silvia765 Ja som presvedcena, ze pomoze.

silvia765
autor
26. máj 2025
@moze

@silvia765 Ja som presvedcena, ze pomoze.

@moze nám sa to veľmi zhoršilo bohužiaľ v dôsledku zápalu , predtým tu masticku mal ale tak mu stensila kozu že sa mu to natrhlo a dostal sa tam zápal a následne jazvicka.. preto mám obavy … a odvtedy sa mu to uolne uolne stiahlo len na úroveň takej mini dierocky

alenamihal
26. máj 2025

Nam velmi pomohla..syn mal otvor velmi malicky ...do tyzdna mal krasny otvor ..

silvia765
autor
27. máj 2025
@alenamihal

@alenamihal no bodaj by dievcata

silvia765
autor
27. máj 2025
@alenamihal

@alenamihal môžem aa opýtať koľko mal synček vtedy rokov? A či mal tiež fimozu ( uolne stiahnutie predložky po prekonaní zápalu)

alenamihal
27. máj 2025
@silvia765

@alenamihal môžem aa opýtať koľko mal synček vtedy rokov? A či mal tiež fimozu ( uolne stiahnutie predložky po prekonaní zápalu)

@silvia765 tak mne sa zdalo uz od malicka,ze ta predkozka bola dost stiahnuta,ale nechala som to tak aj na pokyn lekarky,ze to sa upravi po case..no ale ked uz mal 5r. tak som to uz riesila,lebo isto som sa bala ,lebo dierka bola velmi malicka,aj pediatricka nas uz poslala k urologovi radsej ,lebo mal to uz zapalene a dost cervene...ano bola to fimoza urolog to potvrdil a nakoniec nasadil liecbu...

silvia765
autor
27. máj 2025
@alenamihal

@silvia765 tak mne sa zdalo uz od malicka,ze ta predkozka bola dost stiahnuta,ale nechala som to tak aj na pokyn lekarky,ze to sa upravi po case..no ale ked uz mal 5r. tak som to uz riesila,lebo isto som sa bala ,lebo dierka bola velmi malicka,aj pediatricka nas uz poslala k urologovi radsej ,lebo mal to uz zapalene a dost cervene...ano bola to fimoza urolog to potvrdil a nakoniec nasadil liecbu...

@alenamihal super že sa vám to podarilo, keby aj nám aby sme sa vyhli operacii… nás to ma po zapale úplne úplne stiahnuté len na úroveň malej dierocky zatiaľ používam 5 dni a nič sa nedeje tak dúfajme že sa to otvorí ako predtym