Kožná reakcia po pobyte vonku u detí
Dobrý večer, má niekto skúsenosť s podobnou reakciou na koži? Objavilo sa to 1,5 ročnej dcérke pred 2 týždňami, pozorovala som to po pobyte vonku. Zatiaľ je to stále rovnaké, nič sa s tým nedeje.

Mne to príde ako o,ozene hmyzom,nesúri ju to?skus natrieť fenistil gelom
@tatinka mne to taktiež napadlo, ale tak dlho by to tam mala? Vôbec sa neškriabe, nedotýka sa toho, nič
Skus bud ten gel,alebo fenistil kvapky na týždeň dat.... mladsi syn mal raz reakciu na ATB a veru výsev mal z toho dlho, starsi syn mal reakciu na práci prach a pokial som nenasadila fenistilove kvapky,nestracalo sa to, po kvapkách sa to zacalo strácať asi po 4-5 dňoch od ich nasadenia. Skusit nieco z toho mozes a uvidíš, ci zaberie, alebo odfot a posli pediatricke....inak ešte aj od travicky sa take pupence môžu spravit
Moze to byt ekzem, synovi sa take robi z pelu na rukach a na nohach..
Skus bud ten gel,alebo fenistil kvapky na týždeň dat.... mladsi syn mal raz reakciu na ATB a veru výsev mal z toho dlho, starsi syn mal reakciu na práci prach a pokial som nenasadila fenistilove kvapky,nestracalo sa to, po kvapkách sa to zacalo strácať asi po 4-5 dňoch od ich nasadenia. Skusit nieco z toho mozes a uvidíš, ci zaberie, alebo odfot a posli pediatricke....inak ešte aj od travicky sa take pupence môžu spravit
@tatinka skúsim, ďakujem
Moze to byt ekzem, synovi sa take robi z pelu na rukach a na nohach..
@ema22270 dávate na to niečo?
On je celkovo alergik v sezone ma spirabel tabletky pod jazyk a kremujeme stale biodermou na atopicku pokozku po kupani aj sprchac bioderma. Niekedy potrieme hypermanganom, ale ked ma nieco velmi rozskrabane mame locoid predpisany, ale to len tak jemnunko natriem (to su kortikoidy). - to len vynimocne davam.

Mne to príde ako o,ozene hmyzom,nesúri ju to?skus natrieť fenistil gelom