icon

Krv v stolici dojčaťa aj po vysadení BKM

ashleyka
14. aug 2025

Dobrý deň mala by som takú otázočku čo sa s tým niekto náhadou nestrol.Dcérka má 4mesiace plne dojčená,mala silný ekzém už ako 2 týždňová po vysadení BKM z mojej stravy bolo všetko v poriadku až raz po 2mesiacoch mala v stolici krv. Z toto jej vyšiel pozitívny rotavírus a odvtedy je tá krv v stolici pravidelne(min. 1xtýždenne) .Všetky vyšetrenia orgánov spravené všetko je v poriadku ešte čakáme za gastro vyšetrením. Nemal s tým prosím niekto problém že napriek vysadeniu BKM bola prítomná krv? Naozaj nechcem prestať dojčiť bojím sa že mi budú nanucovať UM😩
Ďakujem a pekný deň prajem

anna777115
14. aug 2025

Áno pri alergii na bielkovinu kravského mlieka býva tvrdá stolica a prítomnosť krvi. Mala to aj moja dcéra, ako sme prešli na diétu a berie probiotiká, nemá so stolicou žiadny problém.

ashleyka
autor
14. aug 2025
@anna777115

Áno pri alergii na bielkovinu kravského mlieka býva tvrdá stolica a prítomnosť krvi. Mala to aj moja dcéra, ako sme prešli na diétu a berie probiotiká, nemá so stolicou žiadny problém.

@anna777115 ja viem a rozumiem,dietu dodržujem poctivo a tvrda stolica to nieje…stravu som nijak nemenila a krv sa zhoršuje…

anna777115
14. aug 2025
@ashleyka

@anna777115 ja viem a rozumiem,dietu dodržujem poctivo a tvrda stolica to nieje…stravu som nijak nemenila a krv sa zhoršuje…

@ashleyka Ono zrejme budete musieť prejsť na rastlinné umelé mliečko.

kitycat
14. aug 2025

Ahoj, my sme sa trapili s ekzemom od 2m a potom nejak od 4,5m sa zacal objavovat hlien. Po vysadeni mlieka sa to nejak nezlepsili a zacali sa objavovat aj vlasocnice krvi. Nakoniec z toho bola alergia na BKM a vajicko.
Nejak v polroku sme sa konecne dostali na alergologiu.

Skus vysadit aj vajicko, mne to za to stalo, nechcela som prejst na UM. Potom z toho vyrastla