icon

Kto má dieťa so stridorom a laryngitídou?

kjkih
12. nov 2020
maajkaa9
12. nov 2020

@kjkih my mame

kjkih
autor
12. nov 2020

A ako ste na tom ? Lebo moj mali ma este len tyzden 😔😔 bojim sa co to je ako s tym bude

maajkaa9
12. nov 2020

@kjkih tazko povedat nasa ma 21mes.a stale stym bojujeme ale nechcem vas strasit nasa je dawnik... takze u vas by to malo rastom zmiznut ..ja by som to orl na kramaroch riesila su tam super a vsetko vysvetlia..my sme tam stale sledovany..

kjkih
autor
12. nov 2020

😔 som uz psychicky znicena ze co bude dalej ako on stale nedycha tak len tak trosku ale ajtak sa bojim ze co stym nasa nam povedala ze to nic nieje ze vela deticiek to ma

maajkaa9
12. nov 2020

@kjkih ano je pravda ze vela deti to ma..ale ked malinky spokojne papka a nema nejake dychavicne stavy a ma to obcas tak to bude dobre a nebojte sa vyrastie z toho...my sme na orl zacali chodit ked mala 9mes.lebo sa to nezlepsovalo..

kjkih
autor
12. nov 2020

Ta barz ani nepapka dobre pije 40 ml 50 ml tak len tak trosku dycha a potom uz dobre ... Ale bojim sa lebo som citala na google same tie veci .. a som v koncoch

maajkaa9
13. nov 2020

@kjkih na internete je vela toho ale kazde dietatko je ine a ked ma len tyzden...mozno po mesiaci to bude lepsie..tazko sa radi lebo kedze nasa ma DS mi mame toho viacej a prepleta sa to s jedno s druhym...ale asi vsetci vam povedia ze treba cas a uvidi sa ako bude maly rast...

kjkih
autor
13. nov 2020

Ja sa bojim ze sa zadusi alebo nieco take on barz nema zle dychanie tak len po trosku