Kto používal a komu zabral Mišpulníkový sirup?
je naozaj ucinny?
ju velmi ucinny, na kazdy duh kaslu, mozem vrelo odporucit
to som este nepocula,a kde ho dostat???ako chutiiii?????kolko stojiii????
Používame už pár rokov...naozaj skvelý, odporúčam...a deti ho milujú /máme odskúšané v rodine/ naša Lesinka, keď bola menšia, tak naschvál zakašľala a pýtala si ho, že je akože chorá 😀 😀 😀
tu kupujem> http://www.tcmbratislava-obchod.eu/tcmbratislav...... da sa aj osobne na Kramaroch...
maju tam rozne dobre veci...
@octopus Vieš mi prosím napísať všetko z čoho je ten sirup zložený? Myslím účinné látky ale aj s tými pomocnými látkami, čo dávajú do sirupov. Pýtam sa kvôli alergii na niektoré zložky. Pozerala som tento sirup na rôznych internetových stránkach a nikde nie je uvedené podrobné zloženie sirupu.
korunkovka, mispulnik japonsky, stemona, balonovnik, marhula, mata. je to cisto prirodny produkt, da sa pot zriedeny aj ako malinovka🙂
je pisane, ze sa da pouzivat pre deti od 3 rokov ale to iba preto, ze neboli robene oficialne testy pre mensie deti. takto je to s roznymi produktami, ktoru su absolutne neskodne... napr. rybi olej..
@octopus Pri intolerancii alebo alergii to funguje tak, že vadia latky, ktore zdravym ludom normalne nevadia. Preto ma to specialne zaujimalo. Mne sa jedná hlavne o tie rozne aromy a prichute (ak nie je vyslovene napisane, ze su prirodne). A ta nestastna kyselina citronova, kyselina octová častý konzervant v sirupoch a aj inde. Vymenovala si ucinne liecivé latky sirupu. Viac tam nic nie je napisané_?...cukor, sladidlo (ak je sladký), nejaký konzervant, (čo to drží v záruke)?
my tiez pouzivame a zaberie vzdy , mozem len odporucat, kto vyskusal iny uz ani nechce.
dievčatá na groslingovej v bratislave som ho kupila za 3,80 eura....
@perla200 Mozem sa, prosim, opytat, kde na Grosslingovej? A este jedna otazka, drzite dany sirup v chladnicke? Na obale je napisane, ze po otvoreni sa ma drzat pri teplote 4 az 8 °C... vdaka 😉 Ja som prave po odporucani dala malemu prvu davku, ma strasny kasel, v noci najhorsi... uvidime, konecne zaspal, tak fingers crossed 😉
vdaka, pohladam 😉

pouzivali sme a pouzivame a naozaj velmi dobry... pre dospelych aj pre deti:o)