icon

Ktoré colostrum?

bobika492009
27. sep 2015

Ahojte, ptosim vas o radu.. Dávate svojim deťom colostrum? Ak ano aké, lebo su viac druhov, respektive iní výrobcovia ..Uvažujem od LR, ale brzdí ma ta suma toho prveho poplatku .. V lekarni som sa ešte nepýtala ...
A zaberá? Moja mala je furt chorá.. Možeme jest aj ovocie na kilá, čerstvy vzduch a podobne , furt je nachylna ..O školke ani nevravím , dva tyzdne skolka, tyzden doma .. :-/ Jedno dieťa v školke chore a už aj ona doma ... :-/

ivanakir
27. sep 2015

Ja davam mojim chlapcom od LR...je drahe, no a co???? Ked sa vedia peniaze investovat do blbosti, tak preco nie do zdravia mojej rodiny. A mame aj vitaminy od nich. A ja pijem aloe drinky. Som spokojna s kvalitou....

mawka
27. sep 2015

@bobika492009 v lekarni som kupovala Kolostrum dobre zo Slovenska. taky to ma cely nazov a malej velmi pomohlo. osobne nekupujem predrazene doplnky vyzivy, kedze aj tie 10 eurove sa vyrovnaju tym 30-40 eurovym. Nemienim platit za znacku. Obsah je dolezity. Toto dobre zo Slovenska stoji medzi 8-10 e v zavislosti od lekarne. Minule nemali, mamka malej kupila nejake drahe pritom zlozenie to iste. takze... fakt nemusis kupovat predrazene. to mas ako keby si si kupila 500 mg magnezium v lekarni za 5 eur a take iste a nicim inym vynimocne z nejakeho katalogu za 20 e.
pokial nemas zrovna potrebu machrovat, ze uzivas take hyper super predrazene vyrobky, zbehni do lekarne 🙂
mojej malej uzasne pomohlo 🙂

himmerova27
18. okt 2016

Ahojte. Ak chcete objednám vam colostrum z LR za nakupnu cenu. Staci sa ozvať. Pekný den. Nam pomohlo

miroslavhronecml
27. okt 2017

Dobrý deň je tu niekto kto objednáva LR?