Ktoré omega kapsule chutia vašim deťom?
Ktore chutia vasim detom?
Equazen citrónový. Na odporúčanie neurologicky berieme
Equazen citrónový. Na odporúčanie neurologicky berieme
@bambulkaaskatulka aj nám ho odporučila ale syn ho nechce ani vidieť. Ochutnala som lyžicu a pol dňa sa mi po ňom grgalo 🫣 neodporučila vám ešte iný aby som skúsila inú značku alebo kapsuly?
@pattulda mollers, equazen vanilkovy, striedame
@bambulkaaskatulka aj nám ho odporučila ale syn ho nechce ani vidieť. Ochutnala som lyžicu a pol dňa sa mi po ňom grgalo 🫣 neodporučila vám ešte iný aby som skúsila inú značku alebo kapsuly?
@mullerova46 môj to zje úplne vpoho, tak som nehľadala iné, ale majú ešte vanilkovú príchuť tak možno to...
My mame norsan fisk jelly.su to zele s pomarancovou prichutou… pozri sa ci su na sk pristupne. Tie budu urcite chutit.
Omega 3 sú veľmi dôležitá zivina, ktorú zo stravy prijímame vo veľmi obmedzenom množstve. U detí sa podieľajú na rozvoji reči, zraku, správnom psychomotorickom vývoji aj imunite. Omega 3 je tuk, ktorý je vždy dobre prijímať so stravou, práve kvôli tomu, aby sa človeku negrgalo alebo nebolo ťažko na zaludku. Ak sa rieši nejaký zdravotný problém, je dobre najprv zistiť, v akom stave sú tie omegy a aké deficity v tele vlastne dieťa má a na základe toho dávkovať. Pracujem s domácim krvným testom (z kvapky krvi z prsta), ktorý sa následne analyzuje v certifikovanom laboratóriu a podľa výsledku sa upravuje jedálniček a nastavujem dávkovanie omega 3. Pre viac info mi napíšte.

@pattulda Muller olej citronovy