Ktoré probiotiká sú najvhodnejšie pre bábätko?
Ktoré probiotiká odporúčate pre bábätko? Čítala som, že je vhodné probiotiká striedať a neužívať stále len jeden typ.... Doteraz sme mali probiofix... Rozmýšľam nad Biopron, neviete, či potom sa pri užívaní Biopronu už neužíva D-čko? Keďže je Biopron aj s vit. D... Ďakujem
Ahoj a kŕmiš umelým mliekom?
Nie, probiotika NIE JE potrebne striedat, je to mytus. Ak najdes kvalitne probiotika (co Probiofix je, Biogaia je len na bolesti bruska), ktore ti/dietatu robia dobre, nie je potrebne ich menit, mozes ale nechat pauzu v uzivani (niekolko tyzdnov, 2 mesiace..).
Sestra mala predcasniatko a nestriedala. Oni uzivali tusim ten probiofix v zaciatkoch ked bola mala este take babatko, to jej aj v porodnici odporucili, no a potom ked preslina biogaiu, lenze uprimne ta je cenovo inde 😀 tak neviem ci teraz nekupuju klasicke nejake dr.max
Sestra mala predcasniatko a nestriedala. Oni uzivali tusim ten probiofix v zaciatkoch ked bola mala este take babatko, to jej aj v porodnici odporucili, no a potom ked preslina biogaiu, lenze uprimne ta je cenovo inde 😀 tak neviem ci teraz nekupuju klasicke nejake dr.max
@vikkia probiofix a biogaia stoja rovnako, biogaia nie je lepsia, skor naopak
Biogaia urcite nie,vsetky 3 deti uzivali Infant Dophilus,drahsie ale vyborne
Odporúčam biogaiu,my sme boli spokojni
Ahoj a kŕmiš umelým mliekom?
@kajakamura26 sme tak 50/50 mm/um a máme predčasniatko, tak pre ne je to celkovo vraj odporúčané, takže dávam každý deň zatiaľ a aj celkovo za imunitu radšej 🙂
Nie, probiotika NIE JE potrebne striedat, je to mytus. Ak najdes kvalitne probiotika (co Probiofix je, Biogaia je len na bolesti bruska), ktore ti/dietatu robia dobre, nie je potrebne ich menit, mozes ale nechat pauzu v uzivani (niekolko tyzdnov, 2 mesiace..).
@anavixy Ďakujem, a s Biopronom alebo Biolacom nemáš skúsenosti? 🙂 máme predčasniatko a pri bioprene som čítala, že vhodné presne pre predčasne narodené deti alebo deti narodené sekciou, len ten váš v sebe aj vitamín D a máme aj vigantol tak nevie., musím sa pediatricky spýtať najbližšie
ja striedam biogaia s probiofix imun, aj pri malom sme urobili podobne a neboli problemy 🤷♀️
My celý čas probiomaxik a žiadne problémy nemá a ma 2 roky

Striedala som biogaia a probiofix, ale biogaia mu robili lepšie na koliky, zatiaľ sme sa teda vratili k nim.