icon

Ktoré probiotiká sú najvhodnejšie pre bábätko?

16. máj 2025

Ktoré probiotiká odporúčate pre bábätko? Čítala som, že je vhodné probiotiká striedať a neužívať stále len jeden typ.... Doteraz sme mali probiofix... Rozmýšľam nad Biopron, neviete, či potom sa pri užívaní Biopronu už neužíva D-čko? Keďže je Biopron aj s vit. D... Ďakujem

michaela329
16. máj 2025

Striedala som biogaia a probiofix, ale biogaia mu robili lepšie na koliky, zatiaľ sme sa teda vratili k nim.

kajakamura26
16. máj 2025

Ahoj a kŕmiš umelým mliekom?

anavixy
16. máj 2025

Nie, probiotika NIE JE potrebne striedat, je to mytus. Ak najdes kvalitne probiotika (co Probiofix je, Biogaia je len na bolesti bruska), ktore ti/dietatu robia dobre, nie je potrebne ich menit, mozes ale nechat pauzu v uzivani (niekolko tyzdnov, 2 mesiace..).

vikkia
16. máj 2025

Sestra mala predcasniatko a nestriedala. Oni uzivali tusim ten probiofix v zaciatkoch ked bola mala este take babatko, to jej aj v porodnici odporucili, no a potom ked preslina biogaiu, lenze uprimne ta je cenovo inde 😀 tak neviem ci teraz nekupuju klasicke nejake dr.max

anavixy
16. máj 2025
@vikkia

Sestra mala predcasniatko a nestriedala. Oni uzivali tusim ten probiofix v zaciatkoch ked bola mala este take babatko, to jej aj v porodnici odporucili, no a potom ked preslina biogaiu, lenze uprimne ta je cenovo inde 😀 tak neviem ci teraz nekupuju klasicke nejake dr.max

@vikkia probiofix a biogaia stoja rovnako, biogaia nie je lepsia, skor naopak

simona92101
16. máj 2025

Biogaia urcite nie,vsetky 3 deti uzivali Infant Dophilus,drahsie ale vyborne

marki07
16. máj 2025

Odporúčam biogaiu,my sme boli spokojni

autor
16. máj 2025
@kajakamura26

Ahoj a kŕmiš umelým mliekom?

@kajakamura26 sme tak 50/50 mm/um a máme predčasniatko, tak pre ne je to celkovo vraj odporúčané, takže dávam každý deň zatiaľ a aj celkovo za imunitu radšej 🙂

autor
16. máj 2025
@anavixy

Nie, probiotika NIE JE potrebne striedat, je to mytus. Ak najdes kvalitne probiotika (co Probiofix je, Biogaia je len na bolesti bruska), ktore ti/dietatu robia dobre, nie je potrebne ich menit, mozes ale nechat pauzu v uzivani (niekolko tyzdnov, 2 mesiace..).

@anavixy Ďakujem, a s Biopronom alebo Biolacom nemáš skúsenosti? 🙂 máme predčasniatko a pri bioprene som čítala, že vhodné presne pre predčasne narodené deti alebo deti narodené sekciou, len ten váš v sebe aj vitamín D a máme aj vigantol tak nevie., musím sa pediatricky spýtať najbližšie

evickuska
16. máj 2025

ja striedam biogaia s probiofix imun, aj pri malom sme urobili podobne a neboli problemy 🤷‍♀️

ronie338
16. máj 2025

My celý čas probiomaxik a žiadne problémy nemá a ma 2 roky