Ktorý rybí olej v tabletkách kupujete svojim deťom?
Lekárka nám ho odporúčila užívať. Pozerám, čítam recenzie ... ale neviem sa rozhodnúť. Dakujem
Pocuvaj, tiez som nic nevedela, tak som citala a hladala a studovala. Zistila som: s najvacsim obsahom omega 3, nacistsi a zaroven slusny pomer cena/kvalita: nie tabletky, ale cisteny rybi olej (zevraj najcistsi na trhu), prirodny, alebo ochuteny pomarncovou alebo citronovou silicou- teda prirodne. Nepachne! Neobsahuje konzervanty apod. Nase deti (5 a 2 roky) robia nam nam, ked im ho davam (na kvalitny "obycajny" robia bleee a uz mi opluli a znicili nejedno triko 🙂) 270ml flasa vychadzala okolo 10€- aj mnozstevnu zlavu mi dali, deti uzivaju 2,5ml, takze tam je 108 dennych davok. Je to FA Nutraceutica, Omega-3 HP natural orange. Podotykam, ze niesom predajca ani obch. zastupca, ani nikoho takeho nemam v rodine. Iba sa vzdy v rodine dohodneme a objedname viac baleni, aby to vyslo lacnejsie ;)
Ja tiež kupovávam tento ochutený olej z Nutraceutica,je dobrý,deti ho bez problémov zjedia,nám najlepšie vyhovuje citrónový.Kôli tej množstevnej zľave si ho objednávame s kamarátkami spolu a aj poštovné nás výjde menej,môžem tiež len odporučiť
Ja davam Zenix kids, ale v podstate kupim to co prave maju. Davam jej to od zaciatku jesene do jari asi. Je menej chorlava 🙂
@miroslavap ja dávam deťom Bi-iomaxin capsle od Finclubu. Maximálna spokojnosť.
Ako uz dve zienky predo mnou, aj my pouzivame Nutraceutica, Omega-3 HP prichut konkretne natural orange. Pachut ziadna, deti mi to v pohode na lyzicke vypiju. Pri objednavke 3 ks je mnozstvena zlava, ktora aj pri priratani postovneho je stale omnoho lepsia cena za kus nez v nenazranych lekarnach. http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/omega_3_...
Objednam vzdy 3 ks a pomaly davam obom detom, otvorene balenie mam v chladnicke, zatvorene v komore vydrzi.
Tiez nie som ziadny diler ani predajca, len mame dobre skusenosti.
Pripajam sa k spokojnym mamickam 🙂 Ja kupujem Rybí olej priamo urceny pre deti. http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/omega-3-... Omega-3 HP natural baby, je od 6mesiacov do 2rokov, hladala som hlavne aby bol bez roznych aditiv, cisty a toto naozaj splna. Aj balenie je take aby bolo pre mensie deti, nemusim sa bat zeby nebol cerstvy aj pri nizsich davkach..
A ako citam, zostanem pri nom aj ked bude mala vacsia, pozrela som si odkaz na ten pomarancovy rybi olej omega-3 HP natural pomaranc a su tam naozaj zvyhodnene ceny pri objednavke 3ks, super.
Tiez nie som ziadny dealer, doporucila mi znama a ako citam aj tu, rozhodla som sa urcite spravne.
kupujem rybi olej od galvexu, s nim mam dobru skusenost
Rybí olej beriem už dlho a pravidelne.
ja kupujem od sunday natural, bez jodovy, v tekutej forme , ma pipetku dobre sa davkuje, a pridavam ho do jedla

Firma Nuskin...od nich.. sú to ale dosť veľké tablety a musia sa prehltnúť celé