icon

Ktorý rybí olej v tabletkách kupujete svojim deťom?

miroslavap
17. jan 2016

Lekárka nám ho odporúčila užívať. Pozerám, čítam recenzie ... ale neviem sa rozhodnúť. Dakujem

lyzzy
17. jan 2016

Firma Nuskin...od nich.. sú to ale dosť veľké tablety a musia sa prehltnúť celé

libka28
18. jan 2016

Pocuvaj, tiez som nic nevedela, tak som citala a hladala a studovala. Zistila som: s najvacsim obsahom omega 3, nacistsi a zaroven slusny pomer cena/kvalita: nie tabletky, ale cisteny rybi olej (zevraj najcistsi na trhu), prirodny, alebo ochuteny pomarncovou alebo citronovou silicou- teda prirodne. Nepachne! Neobsahuje konzervanty apod. Nase deti (5 a 2 roky) robia nam nam, ked im ho davam (na kvalitny "obycajny" robia bleee a uz mi opluli a znicili nejedno triko 🙂) 270ml flasa vychadzala okolo 10€- aj mnozstevnu zlavu mi dali, deti uzivaju 2,5ml, takze tam je 108 dennych davok. Je to FA Nutraceutica, Omega-3 HP natural orange. Podotykam, ze niesom predajca ani obch. zastupca, ani nikoho takeho nemam v rodine. Iba sa vzdy v rodine dohodneme a objedname viac baleni, aby to vyslo lacnejsie ;)

mirkami7
18. jan 2016

Ja tiež kupovávam tento ochutený olej z Nutraceutica,je dobrý,deti ho bez problémov zjedia,nám najlepšie vyhovuje citrónový.Kôli tej množstevnej zľave si ho objednávame s kamarátkami spolu a aj poštovné nás výjde menej,môžem tiež len odporučiť

zuzuzuzka
18. jan 2016

Ja davam Zenix kids, ale v podstate kupim to co prave maju. Davam jej to od zaciatku jesene do jari asi. Je menej chorlava 🙂

selema
18. jan 2016

@miroslavap ja dávam deťom Bi-iomaxin capsle od Finclubu. Maximálna spokojnosť.

horana
18. jan 2016

Ako uz dve zienky predo mnou, aj my pouzivame Nutraceutica, Omega-3 HP prichut konkretne natural orange. Pachut ziadna, deti mi to v pohode na lyzicke vypiju. Pri objednavke 3 ks je mnozstvena zlava, ktora aj pri priratani postovneho je stale omnoho lepsia cena za kus nez v nenazranych lekarnach. http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/omega_3_...
Objednam vzdy 3 ks a pomaly davam obom detom, otvorene balenie mam v chladnicke, zatvorene v komore vydrzi.
Tiez nie som ziadny diler ani predajca, len mame dobre skusenosti.

kodai
1. feb 2016

Pripajam sa k spokojnym mamickam 🙂 Ja kupujem Rybí olej priamo urceny pre deti. http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/omega-3-... Omega-3 HP natural baby, je od 6mesiacov do 2rokov, hladala som hlavne aby bol bez roznych aditiv, cisty a toto naozaj splna. Aj balenie je take aby bolo pre mensie deti, nemusim sa bat zeby nebol cerstvy aj pri nizsich davkach..
A ako citam, zostanem pri nom aj ked bude mala vacsia, pozrela som si odkaz na ten pomarancovy rybi olej omega-3 HP natural pomaranc a su tam naozaj zvyhodnene ceny pri objednavke 3ks, super.
Tiez nie som ziadny dealer, doporucila mi znama a ako citam aj tu, rozhodla som sa urcite spravne.

ninah1486
17. máj 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

kupujem rybi olej od galvexu, s nim mam dobru skusenost

beahavala
18. máj 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

Rybí olej beriem už dlho a pravidelne.

karima512
20. jan 2025

ja kupujem od sunday natural, bez jodovy, v tekutej forme , ma pipetku dobre sa davkuje, a pridavam ho do jedla