icon

Ktorý soľný roztok na skvapalnenie detskych soplíkov?

devildoll
4. jan 2014

M0je 5 mesačné dieťa dosť chrčí noštekom,má ale suché soplíky,poradte,čo na skavapalnenie soplíkov,aby som ich vedela odsať..ktorý soľný roztok je najvhodnejší?

xenicka13
4. jan 2014

Sterimar

luba28
4. jan 2014

Quixx-je morska voda

tichanska1
4. jan 2014

My mame MAR a sme spokojny.

womankc
30. jan 2014

môžeš kvapkať aj toto , ja som to tiež používala http://www.pilulka24.sk/libenar-pre-deti-nosove...

zuzzzik81
12. apr 2014

my použivame Physiomer baby a som veľmi spokojna....

25daniela
12. apr 2014

No, prevaris vodu a do toho das trochu morskej soli, aby to bolo primerane slane. Co som sa ja nakupila vsetkych marov sterimarov, libenarov a physiomerov, sak to lezie nenormalne do penazi. Jednoducho k tej pripravenej vode dokupis striekacku a davkujes kolko potrebujes, po kvapkach alebo aj viac. Teraz su uz deti naucene a v pripade nadchy, aj este nie trojrocne, dojde uz vyplachnut nos nad umyvadlom a vyfukat. POMAHA rovnako

lyzzy
12. apr 2014

jedine sterimar

lubica7
12. apr 2014

Ja pouzivam QUIXX

maryah
12. apr 2014

ja som mala Sterimar, ten mi došiel a teraz som kúpila Quixx a obidva sú perfektné 🙂 hociaká morská voda je perfektná... presne ako písala @25daniela... čistá, vlažná voda a do toho morská soľ, my to s manželom robíme, ale náš malý by to nezniesol takže jemu kupujeme v spreji... keď bude väčší tak mu to určite budeme robiť 🙂

montinka
12. apr 2014

my sterimar

katren
12. apr 2014

@devildoll kup sinupret sirup, ten je na rozpustanie hlienov....potom len povysavas sopliky a bude ok 😉