Kúpanie sa doma v bazéniku, keď má dieťa zvýšenú teplotu
Moj skoro 2 rocny syncek uz tyzden ma zadne sopliky a aj zvysenu teplotu najma cez den. Moze sa kupat vonku ked je teplucko a aj voda ma 34 stupnov?
Vôbec nie. Keď má teplotu tak by mal byť úplne doma, nie tak ešte kúpať sa. Leto ešte len začína, bude veľa času kúpať sa. Odporúčam najskôr sa riadne preliečiť a až potom von, kúpať sa.
Kupat nie, ale podla mna sa s miernou teplotou kludne moze hrat v zahrade, no nie na prudkom slnku.
@zuz1978 radsej by som to neriskovala. Pockaj pokial nebude mat teplotu. Dietatko by som celkovo s teplotou nevystavovala ani na slnko nie este do bazena davala
?????? Neverim, ze sa toto niekto opyta...
@livocka21 tak len na margo toho, ze vidim, ze si z mojej otazky zhrozena. Maly nema horucku, ale vyse tyzdna zvysenu telesnu teplotu do 37,5. A to predovsetkym po pobyte vonku kedy beha a skratka sa nezastavi ani na sekundu. No rano a aj po poobednajsom spanku nema nikdy ani len zvysenu. Aj tie sopliky v zadu uz stale menej pocut. A kedze mame na dvore bazen tak tam stale chce ist. V podstate bol aj minuly tyzden a slana voda mu poriadne vytiahla sopliky. Bolo to take ako by sa clovek naparoval. Ale mozno mas pravdu ani som nemala davat tuto otazku. Mimochodom kebyze ma horucky tak ho samozrejme nezoberiem ani von.
@zuz1978 ja by som si to vyriesila sama so sebou... Ty vies najlepsie v akom stave je maly... osobne, ja by som si zvysenu teplotu mojich deti mozno ani nevsimla a soplik by som nepovazovala za prekazku preco by sa nemohli vyclapkat.... ved bude doma, akakolvek unava/zmena = do domu a do postele... moje decka kym nemaju fakt ze horucku a samym sa im neziada lezat tak lietaju ako draci a nebeham za nimi s teplomerom, cize fakt by som 37,5 asi ani nepostrehla ... a volila by som taky polotien, nie priame slnko - ale to vies 😉
zvysena teplota , signalizije, ze teličko bojuje, asi s tymi soplikmi. ak je vonku 19°C ta by somho kúpať nedávala. ak je vonku 29°C dala by som mu zopar misiek s vlažnou vodou, nech sa s vodou hrá . ovlaží sa, osvieži v chládku.
určite nie na slnko. teplota sa môže zvýšiť. ani do vody jašiť sa. nech si posedí v chládku pod stromami.
@zuz1978 prepac, to bol len moj prvy dojem, neuvazena reakcia...ospravedlnujem sa za nu....samozrejme viem, ake je tazke udrzat dietatu aky taky liecebny rezim, moj syn je takisto sidlo a tiez vodu miluje, tak sa vobec necudujem, ze ked tvoj syncek vidi bazen, tak tam silou mocou chce ist 😊 viem, ze je to tazke, no na tvojom mieste by som este chvilku pockala.

Ja by som dieťa so zvýšenou teplotou nečvachtala vonku a už vôbec nie na slnku.