Kúpele pre deti s astmou a alergiou
Ahojte, dcéra má 5 rokov ktorá od dvoch rokov je často chorá v škôlke vydrží tak maximálne 5 dní. Má alergiu aj astmu chodíme pravidelne na kontroly uvažujem nad kúpeľami lenže sa chcem opýtať ako to je s doprovodom išiel by snou manžel keďže máme mladšiu ešte doma a ja by som bola doma. Manžel má všeobecnú poisťovňu preplatili by niečo? Alebo koľko také kúpele by vyšli aspoň približne viem že každé majú inak. Ďakujem za odpoveď 🙂
presne ti to nik nepovie, v prvom rade si poziadajte o kupele, pobyt je 3 tyzdne s tym ze doprovod si doplaca ubytovanie a stravu podla zariadenia kde ste vyjde to cca 500-800€ (to je hruby odhad) my sme boli v nimnici a tam to vyslo okolo 700€ minuly rok. pre pluciarov su najlepsie tatry neviem ake su tam ceny.
Alergologička ma posiela k moru nie do kúpeľov 🙂
@nikola1507 my sme boli presne pred dvomi rokmi takto v Smokovci na 3t. Ja s dcerou a vtedy aj maly 2r syn, ktory bol iba so mnou ako doprovod, platila som mu stravu. Dokopy som doplacala tusim 1050€. Vszp. Ale ceny isli hore urcite. Boli sme v samostatnej izbe s kupelnou a nie v hlavnej budove. Stravu sme mali vsetci ranajky obed veceru. Deti aj desiatu a olovrant.
Pracovala som v Kúpeľoch Horný Smokovec, kľudne sa pýtaj co ta zaujíma.
Ceny si pozri na nete, tie išli hore od kedy som preč.
Doprovod sa môže striedať, vieš si to tam nahlásiť, pripadne odhlásiť dcérku.Ale na to teba myslieť dopredu a pýtať si pripadne 3 lozkocu iszbu.
Positovna doprovodu je bez predmetná.
Dcérke môže poisťovňa schváliť doprovod, vtedy je tam o niečo nižšia cena. Nejakých 6-7 eur na deň. Ale to si prever.
Ideálne je absolvovať kupele aj more v príbehu roka, ale mávali sme rodičov, ktorí to striedali ročne.

presne sumy si vies spocitat, cenniky maju kazde kupele na svojich webovych strankach