Kúpele pre deti s laryngitídou
Dobrý deň. Chcem sa spýtať či ste niekto absolvoval kúpele kvôli laryngitidam. Syn je po operácii nosných mandlí a aj tak ma laryngitidu už 2x za 5 týždňov. Pýtala som sa lekárky nato tak povedala ze do 6 rokov ju kože mať často a potom postupne už nebude mať vraj laryngitidy. No syn ma 3,5 roka a ja neviem ako v práci to riešiť ze ešte 3 roky budem každý mesiac 2 týždne doma. Už teraz som dosť často kvôli tomu doma aj keď sa s manželom striedame tak on zarobí viac ako ja tak preto som ja častejšie na OCR. Mám nejak doktorku tlačiť nato aby vypísala žiadosť? Schválili vam niekomu kvôli tejto Dg. Kúpele? Ďakujem za info.
Na kupele potrebuje ine diagnozy ako dve larygitidy v kratkom casovom odstupe. Ide teplo, bude to lepsie ako byva v zime.
A ked pojdes (cisto teoreticky) na 3 tyzdne do kupelov, to zamestnavatelovi vadit nebude?
Na kupele potrebuje ine diagnozy ako dve larygitidy v kratkom casovom odstupe. Ide teplo, bude to lepsie ako byva v zime.
A ked pojdes (cisto teoreticky) na 3 tyzdne do kupelov, to zamestnavatelovi vadit nebude?
@viestta niesu to 2. Už ich bolo asi 18. Ja som nepovedala ze mu vadí ze nechodím do práce. Ale keď sa to ma zakaždým opakovať už to bude asi aj v práci vadiť.
Nemyslím si, že kúpele by pomohli dáko špeciálne , mne to maval syn pravidelne do 7 rokov, potom zrazu seklo a už neviem čo je to cez 5 rokov, bolo to veru pekelné obdobie, keď si spomeniem nonstop zábal na krku každé dva mesiace to ale mával, skôr by som zaradila probiotiká, a ovocie a zeleninu vo veľkom
Nestretla som sa s tým, že by nejaký dr. vypísala liečenie kvôli laryngitíde. Oficiálny názor lekárov je taký, ako ti povedala tvoja dr. Moje dve deti mávali laryngitídy. Našťastie mi pediatrička odporučila kombináciu homeopatík a bolo po chorobách.
od pediatra mozete ist do lucivnej kvoli castym infektom popytaj sa vo vasej poistovni popr. pediatra. alebo ak chodíte alergologovi ci pľúcnemu lebo liecenie vacsinou davaju odborni lekari
Musí ti to schváliť odborný lekár ako orl,pľúcny lekár...
Nestretla som sa s tým, že by nejaký dr. vypísala liečenie kvôli laryngitíde. Oficiálny názor lekárov je taký, ako ti povedala tvoja dr. Moje dve deti mávali laryngitídy. Našťastie mi pediatrička odporučila kombináciu homeopatík a bolo po chorobách.
@janettdamian prosím, mohla by si mi napísať čo ti odporučila 🙏 kľudne aj do správy

Nemyslím si, že kúpele by pomohli dáko špeciálne , mne to maval syn pravidelne do 7 rokov, potom zrazu seklo a už neviem čo je to cez 5 rokov, bolo to veru pekelné obdobie, keď si spomeniem nonstop zábal na krku každé dva mesiace to ale mával, skôr by som zaradila probiotiká, a ovocie a zeleninu vo veľkom