icon

Kurkumové mlieko na sople a teplotu?

mirkaknm
27. okt 2019

Maminky, skusali ste uz na sople a teplotu kurkumove mlieko? Moze ho pit 14 mesac.dietstko? Do jedal kurkumu uz davame, je zavedena.
Mate prosim recept, kolko coho ?
Pripadne ake bylinky a co pomoze?
Dakujem

snehulienka8
27. okt 2019

deti do 3 rokov kurkumu nemaju jest..ak je chore, daj mu, prosim ta, na to urcene lieky...drzim place👍

adkoalauri
27. okt 2019

@mirkaknm harnancekovy caj a pri vyssej teplote som do vody dala ocot- od oka,do toho maly uteracik a nozicky zabalit U nas top...

sapetka
28. okt 2019

@snehulienka8 preco nie?

arcticcode
28. okt 2019

Caj z bazy ciernej, alebo z lipy je na horucku. Ale bazu neviem ci take male deti mozu, bazove plody sposobuju riedku stolicu.

snehulienka8
28. okt 2019

@sapetka pise sa, ze velmi zatazuje ich travenie, taktiez prekrvuje, ak maju ranku, moze spustit krvacanie a mozu sa aj vyhadzat...

renirv
28. okt 2019

Ja by som to asi neskusala pre istotu, to je podla mna este skoro na kurkumu. RAdsej daj taky zabal ako pisala adkoalauri, to tiez viem, ze funguje

mirkaknm
autor
28. okt 2019

@adkoalauri Zaujimave, toto som este nepocula. Kolko asi vody a toho octu?

mirkaknm
autor
28. okt 2019

@snehulienka8 Kurkuma zatazuje travenie?

snehulienka8
28. okt 2019

@mirkaknm 😉moja hlboka mudrost pochadza odtialto:
https://najmama.aktuality.sk/clanok/244865/nie-...

babatkoling
28. okt 2019

Kurkuma sa moze zacat zavadzat od 9 mesiacov, nic netreba prehanat, ako so vsetkym. Recepty na kurkumove mlieko / turmeric milk najdes na nete.

babatkoling
28. okt 2019

Na margo zatazovania systemu... Kurkuma prechadza do materskeho mlieka, cize napriklad moj maly dostaval male davky uz od malicka, problemy s travenim nemal / nema.