Kurkumové mlieko na sople a teplotu?
Maminky, skusali ste uz na sople a teplotu kurkumove mlieko? Moze ho pit 14 mesac.dietstko? Do jedal kurkumu uz davame, je zavedena.
Mate prosim recept, kolko coho ?
Pripadne ake bylinky a co pomoze?
Dakujem
@mirkaknm harnancekovy caj a pri vyssej teplote som do vody dala ocot- od oka,do toho maly uteracik a nozicky zabalit U nas top...
@snehulienka8 preco nie?
Caj z bazy ciernej, alebo z lipy je na horucku. Ale bazu neviem ci take male deti mozu, bazove plody sposobuju riedku stolicu.
@sapetka pise sa, ze velmi zatazuje ich travenie, taktiez prekrvuje, ak maju ranku, moze spustit krvacanie a mozu sa aj vyhadzat...
Ja by som to asi neskusala pre istotu, to je podla mna este skoro na kurkumu. RAdsej daj taky zabal ako pisala adkoalauri, to tiez viem, ze funguje
@adkoalauri Zaujimave, toto som este nepocula. Kolko asi vody a toho octu?
@snehulienka8 Kurkuma zatazuje travenie?
@mirkaknm 😉moja hlboka mudrost pochadza odtialto:
https://najmama.aktuality.sk/clanok/244865/nie-...
Kurkuma sa moze zacat zavadzat od 9 mesiacov, nic netreba prehanat, ako so vsetkym. Recepty na kurkumove mlieko / turmeric milk najdes na nete.
Na margo zatazovania systemu... Kurkuma prechadza do materskeho mlieka, cize napriklad moj maly dostaval male davky uz od malicka, problemy s travenim nemal / nema.

deti do 3 rokov kurkumu nemaju jest..ak je chore, daj mu, prosim ta, na to urcene lieky...drzim place👍