Lastovičník na bradavice u detičiek
Ahojte, mate skúsenost s lastovicnikom co sa tyka bradavic? Malá 8r ich ma asi 5 na dlani, a jednu na zápästí. Prípadne je jedno aky objednám? Dakujem

Lastovicnik by mal o chvíľu kvitnúť,skús normálnu rastlinu .mne ho odporučili dve kožné lekárky
Určite lastovičnik z prírody a dvakrát denne potierať ...My od augusta do januára chodili na dusík každé dva týždne na kožné aaa takmer žiadna zmena....Aaa teraz keď už kvitne....po pár týždňoch zmizlo ložisko na chodidle.
Manžel mi kúpil túto tinktúru, smrdí to ukrutánsky (čpavok je oproti tomu ten najjemnejší parfém), ale na rozdiel od šťavy z lastovičníka (rastliny), to nespravilo ani mäkké f. Ja neodporúčam.
Ja len že som sa morila s bradavicami na ruke skoro 2 roky - aj som bola viac krát vypalovat, potierala som duofilmom, koža zničená, koľkokrát vyzerali že už sú zarovno kože a pár dní som nechala zregenerovať kožu od tich prostriedkov a zas vyrástli rýchlo a stále sa rozširovali na ruke 🙈 mala som už úplne nervy a na fóre som čítala že pri jedení hlivy ustricovej vedia zmiznúť. Tak že to skúsim , a k tomu som už len potierala tee trea olejom lebo už som mala po krk rozoranej kože z tich prípravkov na bradavice z lekárne. A normálne nejaký 3 mesiac toho bránia hlivy mi samé zmizli neverila som ani. A malý 4 ročný syn mal zas jednu veľkú na ruke a zmizla mu úplne sama asi dobrá imunita
Nám lastovičník nepomáhal. Vyriešili sme to cesnakom a pomohlo. No tročka to bolelo🙂
Určite lastovičnik z prírody a dvakrát denne potierať ...My od augusta do januára chodili na dusík každé dva týždne na kožné aaa takmer žiadna zmena....Aaa teraz keď už kvitne....po pár týždňoch zmizlo ložisko na chodidle.
@veppa dobrý deň čiže stačí 2x denne?

@bubi1121 Aloe Vera Extrakt Aloe Vera je v kozmetike využívaná pre svoje regeneračné účinky. Polysacharidy obsiahnuté v extrakte zabezpečujú dostatočnú hydratáciu buniek. Aktívne zložky extraktu pomáhajú znižovať rozmnožovanie baktérií a stimulujú fibroblasty (základné bunky väzivového tkaniva rozptýlené u človeka v rôznych častiach tela), tým dochádza k rýchlejšej obnove buniek.
Alantoín Táto účinná látka podporuje obnovu tkanív a pre svoje cenné vlastnosti je hojne využívaná v kozmetológii i lekárstve, hlavne pre výrazné regeneračné a upokojujúce účinky. Alantoín priaznivo pôsobí v hojivých procesoch tým, že podporuje delenie buniek.
Chelidonium majus Extrakt známy tiež pod názvom lastovičník s obsahom účinných alkaloidov izochinolínového typu je vonkajšie používaný u mikrobiálnych ekzémov, na nehojace sa, hnisané rany, bercové vredy i bradavice. Pomáha tiež pri výskyte kožných plesní.
Použitie: Podľa potreby naneste malé množstvo na pokožku a nechajte voľne uschnúť.
@bubi1121
Tento produkt úplne skvelý bez parabenov a chemických prísad na rôzne problémy s kožou na bradavice úplne super,moja dcéra mala bradavicu veľkosti ako hrášok a po mesiaci používania odpadla