Lekári majú rôzne názory na kožný problém syna, komu mám veriť?
Ahojte. Prosím potrebujem poradiť. Syn sa vysypal. Rozširuje sa to od zadku dole. Detská lekárka tvrdí, že je to impetigo. Predpísala mu nejakú vodičku a antibiotiká. Kožná ale tvrdí, že to impetigo nie je a má viac teórií. Ako napríklad začínajúce kiahne, alergia a neviem čo ešte. Dala mu masť na vysušenie. Komu mám veriť? Som z toho zúfalá. Ďakujem za každú radu
A musis okamzite vediet co to je? Ak sa nic ine neseje,tak chvilu vyckaj a ukaze sa lepsie co to je.
Odfot mali sme impetigo
@masenkamedvedova lepšie nemám.
@conspi vyzerá to ako impetigo
@masenkamedvedova ďakujem. Tak teda dám na pediatričku a budem mu dávať tie antibiotiká.
Kiahne ináč vyzerajú a alergia by nemala hnisavé vredy podľa mňa.
@conspi radšej nasad. My sme to mali v takom stave ako keď vypális cigaretu do tela. 😔
@masenkamedvedova práve preto som sa pýtala. Tie čo sa mu urobili prvé pod zadkom, sú hrozné. Na foto ich nevidieť. Nebehám zbytočne k lekárom ale dosť rýchlo sa mu to množí a nevedela som sa fakt rozhodnúť ktorej lekárke veriť...
@conspi my sme mali dezinfekciu, fialová vodička a masť a plus antibiotika a mesiac sme mali o starosť postarané kým to zliezlo dole 😧
@masenkamedvedova tak to bude veselo 😞

No asi skôr pediatrická, keďže kožné nás berú ako pokusné králiky