Leukocyty u 10 mesačného bábätka
Ahojte, skoncili sme v nemocke mala ma 10 mesiaocv mala teploty od minuleho piatku, potom sa trosku vysypala a teploty presli takze ja som myslela ze 6ta choroba. Tu mi to nepotvrdili. Vsetko vysledky ok, crp v pohode zapal nema. Prijali ju a biele krvinky mala 0.8 hodnotu, po opakovanom odbere o 3 dni mala 0.2 tak nas necheli prepustit. Dali jej nejaky sirup ktory sa uziva kazdy druhy den. Povedli ze nas pustia mozno v sobotu ked to bude mat ok a bude mat za sebou druhu davku sirupu. Uz ma v nemocnici porazi, ona sa tu nudi,.nemozme izt ani na chodbu aby nieco nechytila lebo jej imunita je oslabena. Nemate niekto skusenost? Vdd vraj je to normne ked klesnu po chorobe, do toho jej vysli este 2 zuby.
@ladybug138 a davali nieco na doplnenie? Lebo jej chcu robit odber zas az v sobotu a ja by som chea uz aj zajtra ist domov tak meviem ci pomoze k tomu aby boli vyssie jedna davka sirupu co dostala

@zelva123 mna pustili z nemocnice, ked som mala 0.5 bielych krviniek, potom sa to doma uz zlepsovalo, moze byt, ze uz aj zajtra bude raz tolko krviniek