icon

Liečba molusiek u detí

lucia2603
Včera o 19:24

Dobry den.V novembri som tu pridavala prispevok,lebo dcerke sa koncom novembra vyhodilo kopu "vyrazok"pod pazuchpi,pod kolenami,ktore nemizli a boli to Molusky.Prelistovala som kopu stranok,kopu rad az som navstivila pediatricku aj koznu,preto dcera ma aj velky ekzem a samozrejme po mesiaci nakazila aj brata.Zeny musim vam povedat,bola som s tejto choroby uplne mimo,ale pediatricka mi poradila skbelu homeopaticki liecbu a my po 3.5 mesiaci mame posledne 2 male chrasty u dcery a syn uz 2 tyzdne nema nic.Davam samozrejme sirup na posilnenei imunity a homeopatika -Dulcamara -5 granul kazdy den a Thuya Occidentalis 1x za tyzden 10 granul.Brali to obaja uplne pocitvo a po mesiaci sa uz prestali molusky tvorit a po 2 mesiacoch zacalo cistenie tele tak,ze tie molusky zacervenali,po osprchovani niektore same popraskali co som hned dezinfikovala betadinom a tak poatupne sa vsetky vycistili.Naozaj zeny odporucam vam to,moje ibed deti sa vyliecili a takisto aj este jedno dirta zo skolky.Jedna taka krabicka stoji okolo 4 eura a neverila som ze skor ako za rok to vyliecime.Ak potrebujete viac infi abo fotku liekov,kludne mi piste