Liečba mukokely
Mal niekto baby prosím vás ? Ja som si zahryzla do pery pred dvoma týždňami a urobila sa mi tam riadna bula a nemizne vôbec :( jedine chirurgia asi čo ?
Mne ju ako dieťaťu odstránili na stomatochirurgii normálne zákrokom
@mon1806 môžem sa opýtať ako ste sa jej zbavili? Dcéra to má v ústach a bojíme sa chirurgie .ďakujem
@mishita2401 bola som na orl to vyrezat normalne , nic strasne to nebolo samo to nikdy nezmizne ja som to mala obrovske uz. , umrtvili nic som necitila vyrezala zasila mala som.asi 8 stehov samozrejme bolelo to asi den ale nurofen pomohol pila som 3 dni len cez slamku smoothie potom hz ok naozaj nic strasne a to som mala polrocne babo na starosti 🙂
@mon1806 ďakujem za odpoveď
Dúfala som že to zmizne aj samé ....
@mishita2401 syn to ma, ma rok a pol a objednaný je na zákrok do nemocnice. Nemizne to, pomaly sa to zväčšuje. Nie je to urgentne ošetrenie, tak sme dostali termin za 6 mesiacov, momentalne este 4 pred nami 😏
@mon1806 môžem sa opýtať ako ste sa jej zbavili? Dcéra to má v ústach a bojíme sa chirurgie .ďakujem
@mishita2401 pekny ds ako ste nakoniec riesili toez opwracne?
@mishita2401 pekny ds ako ste nakoniec riesili toez opwracne?
@melani19 samé to po čase zmizlo, nastastie
@melani19 samé to po čase zmizlo, nastastie
@mishita2401 och kiezby aj mne.. dneska som
Bola na orl a 5 novembra ˇaˇ
Termim na heydukovu… tam sa na tompozru znova co to je ak bude treba daju von…. No nerada by som bola keby to tam je . Smad zmizne aj mne :/
@mishita2401 a mozem sa spytat, mala dcerka tiez take ze tvrde ale pohyblive?
@mishita2401 a mozem sa spytat, mala dcerka tiez take ze tvrde ale pohyblive?
@melani19 áno , ale veľmi dlho trvalo kým to zmizlo
@melani19 áno , ale veľmi dlho trvalo kým to zmizlo
@mishita2401 kolko asi? Dakujem 🙂 prepacte za tolko otazok 🙂
@mishita2401 kolko asi? Dakujem 🙂 prepacte za tolko otazok 🙂
@melani19 už neviem ale riešili sme to vyše roka

Skus framykoin. Ak je to len zápal, vylieči