icon

Liek na inhalovanie

uradnikova
14. dec 2022

Co vam najviac zabera inhalovat na kasel?

snehulak77
14. dec 2022

Nemám odskúšané, ale nám radili ambrobene na inhalovanie, našťastie sme ešte nemuseli skúsiť

klarapitrova
14. dec 2022

Dobry den, aky je kasel? Vlhky alebo suchy? A je to pre Vas alebo dieta?

uradnikova
autor
14. dec 2022

@klarapitrova dieta. A chvilu tak chvilu tak

klarapitrova
14. dec 2022

A ešte pár otázok, nech vyberieme čo najvhodnejší liečik, aké je dietatko staré, ako dlho to už trvá, a to inhalovanie Vám niekto poradil? napr. lekár?

kacena4
14. dec 2022

abmrobene na vykasliavanie, vincentka preventivne

uradnikova
autor
14. dec 2022

@klarapitrova jedno dieta 14 r. Druhe 4. 2 tyzdne

klarapitrova
Autor odpoveď zmazal
klarapitrova
14. dec 2022

Určite na ten vlhký by som zvolila ten Ambrobene staršiemu 3ml 2x denne, mladšiemu 2 ml 2x denne, dávať inhalovať skôr tak nejak ráno, doobeda a potom podvečer by som im dala už klasicky sirup Stoptussin, ten je vhodný na suchý kašeľ, ale tiež obsahuje látku, ktorá trochu ešte skvapalní ten hlien, čo tam je, čiže to je asi najvhodnejšie. A na noc teda pomôže, aby kašeľ v noci nebudil. Okrem toho by som pridala určite imunoglukan a vitamínky, nech sú z toho čo najskôr vonku. A ešte posledný prípravok na záver, je drahší, volá sa Yabro, je tiež na inhalovanie a môže sa podávať súbežne alebo aj potom keď trochu ustane kašeľ, je to vlastne kyselina hylauronová, používa sa na regeneráciu, obnovenie ale aj udržanie dobrého stavu dýchacích ciest, je to fakt dobré, ampulku otvoríte odlomením hrdla, nalejete do rozprašovača, potom samozrejme prístroj ju premení na hmlu to trvá tak 15-40min záleží od toho aký prístroj máte a potom už len inhalovať🙂 a samozrejme Vincentka tak tá je dobrá kedykoľvek, pozvem Vás do mojej skupinky o zdraví, som lekárnička🙂

jazula
14. dec 2022

@klarapitrova Ahoj, mohla by som poprosiť pridať do skupiny? Ďakujem 🙂

saxana000
14. dec 2022

@klarapitrova aj ja by som sa rada pridala.do skupiny.dakujem

eva1990
14. dec 2022

@klarapitrova aj mna prosim, dakujem 🙂

klarapitrova
14. dec 2022

baby pridala som Vás🙂

qetka
14. dec 2022

@klarapitrova proslm, co odporucate do ultrazvukoveho inhalatora?

klarapitrova
15. dec 2022

@qetka kľudne vincentku, je super kedykoľvek, aj ako prevencia, aj keď už je nejaký problém

qetka
15. dec 2022

@klarapitrova vincentku mam, ale mam otrasny suchy kasel. yabro citam, ze nejde do ultrazvukovych 😕

klarapitrova
15. dec 2022

@qetka tak okrem inhalovania vincentky alebo fyziologickeho roztoku by som si skusila nasadit aj normalny liek popritom napr. Stoptussin🙂 a lišajníkové pastilky

qetka
15. dec 2022

@klarapitrova stoptussin si uz davam od rana. nastastie mam po detoch, lebo ja nikdy nebyvam chora a toto ma fakt zlomilo…
pastilky pozriem 🙂 dakujem

johankaivanka
7. feb 2024

@klarapitrova prosim aj ja do skupiny

marthy001
4. apr 2024

@klarapitrova dobrý deň, prosím vás ambrobene roztok sa má aj riedit? Či sa inhaluje len čisté ambrobene? Pýtala som sa dnes v lekárni, dostala som odpoveď že si to mám prečítať v letáku 🤣 tam sa o riedeni nepíše, ale na nete čítam že to zvyknú maminky riedit.. 🤷