Lišajová suchá pokožka u 2-ročného dieťaťa
Pri ustach , z druhej strany lokťa , brucho.
Aky krem pouzivate ? Ktory zabera ?
Ja ako dieta som mala aropicky exem. Doktrka nas objednala az za mesiac skorej sa neda tak idem po radu tu.
@mama4444 môj syn tiež trpí na extremne suchu kozu na nohách a hlavne v zahyboch kolien, až sa mu tam robia take červene mapy🤦🏻♀️ už s tým bojujeme 2 roky. Boli sme aj u kožnej dala nejaké krémy, odporučila používať biodermu atoderm kozmetiku, ale moc nám to nepomohlo.
Treba skúšať čo pomôže, nám sa veľmi osvedcil olej do kúpeľa Linola Oilbed, a poctivo každý deň mazať suché miesta. Ja som vyskúšala dať Indulonu tu klasickú modrú lebo tá je riadne mastná, a fakt nám toto pomáha z krémov.
@mama4444 Vysadit mlieko a citrusove plody nam pomohlo najviac,ked to mal velmi rozsirene. Zaviedla som probiotika a dcko a premastujem Adermou exomegou kazdy den, plus mame aj sprchovaci olej Aderma. Super je aj Avene znacka a Uriage. Treba len zaviest spravne dennodenne navyky s ekzemikom a urcite to zvladnete. Drzim palceky. 🍀❤
@mama4444
@pukanec123 tuto indulonu? Posielam foto do komentu
@mama4444 jablcny ocot vyskúšajte dávať na to
@mama4444 áno presne tu, ona je taká veľmi hutna, veľmi premasti🙂 vždy do dvoch dni zmiznú tie červene fľaky zo suchej pokožky 🙂

@mama4444 u nas vseobecne na zlepseni ekzemu a suche pokozky vede La Roche Posay - Lipikar baume ap + m. Na extremne suche mista nebo uz vytvoreny ekzem pouzivam nouzove LR-P lipikar ekczema MED.