Má môj syn závažné príznaky pri vracaní
Baby poradte. Neviem ako vyzera clovek kef vracia ale vyhaluzila ma umela inteligencia.
Syn 8 rokov dnes siel do skoly, ucitelka volals ze mu je zle. Doma vracsl. Teplotu ma do 38,5 nic nezjedol, len par piskotov.
Vecer zaspal a ako spal, zacal grcat a ja som si vsimla, ze mal akoby oci dohora. Mohlo to byt ze este nebol uplne prebraty? Alebo z toho ze ked vracal, nejak inak sa namahsl zaludok a mohlo to toto spravit?
Syn je inak v pohode az na to, ze teda evidentne na neho ide nejaka brusna viroza. Mam utekat na pohotovost? Napil sa vody a teraz zaspal, bojim sa.
Počkaj , co ti tu skúsenejšie baby poradia , ale ja som teda stresmen a mne keby dcéra začala vracať zo spánku a ešte k tomu ako píšeš by mala oči do hora , no ja by som minimálne na pohotovosť volala …. Ale opakujem ja stresujem , no nečíta sa to ani len dobre , že vracal a mal oči do hora …
@nika11103 pisala som cez tu appku meddi ale nic, ze ho mam sledovat a keby sa to opakovalo, ist na pohotovost ale ze to mohol byt aj reflex na to davenie
Pokojne to mohlo byť preto, že nebol prebratý.
Piškoty sú pri zvracaní úplne nevhodné.
Kým zvracia žiadne jedlo ani vodu.
Môžeš dať po lyžičkách mierne osladený čierny čaj,
U nás ale najlepšie zaberá klasická Coca-Cola s trochou soli
@patka06 dakujem. Myslim ze aj ako vracal to mnozstvo obsahu zo zaludka to mohol byt daky prirodzeny reflex ako “vytlacit” to von.
@patka06 dieta, ktore zvracia, potrebuje vela pit. colu radsej nie. podla mna ale aspon volaj na pohotovost, vracanie zo spanku by
vydesilo aj mna.
Práveže minule jeden doktor mal video na Facebooku je to český pediater a ten vysvetľoval, že pri vracaní sa nemá podávať tekutina , niekoľko hodín, tuším 3 , nie som si istá....pri vracaní nehrozí dehydratácia, pri hnačke treba dopĺňať tekutiny
@patka06 dieta, ktore zvracia, potrebuje vela pit. colu radsej nie. podla mna ale aspon volaj na pohotovost, vracanie zo spanku by
vydesilo aj mna.
@princezna_bosorka počas zvracania nemôže veľa piť, lebo bude zvracať ešte viac
Prvé 2-3 hodiny sa vôbec nedáva nič - žalúdok sa potrebuje vyprázdniť a upokojiť
Aj Cola sa dáva až potom a je fakt účinná, odporúčajú ju aj na pohotovosti
Tekutiny /najlepšie mierne osladený čierny čaj/ sa podávajú v malých množstvách 5 max. 10 ml naraz

Počkaj , co ti tu skúsenejšie baby poradia , ale ja som teda stresmen a mne keby dcéra začala vracať zo spánku a ešte k tomu ako píšeš by mala oči do hora , no ja by som minimálne na pohotovosť volala …. Ale opakujem ja stresujem , no nečíta sa to ani len dobre , že vracal a mal oči do hora …