Má Oralair účinnosť u 9-ročného dieťaťa?
Prosím má niekto skúsenosť s liekom Oralair na liečbu pelovej alergie ? Nakoľko to má začať môj 9 ročný syn užívať a neviem sa rozhodnúť keďže už mal predtým liek staloral a býval po ňom často chorí a toto je niečo podobné . Ak ho vaše detičky užívali pomohlo im to zbaviť sa alergie ? Ďakujem
dcera uziva od decembra, nema vobec ziadne vedlajsie ucinky. ale efekt zatial neviem zhodnotit.
@didush27 ja sa vratim k tejto teme, lebo sa nas tyka momentalne.
Syn (7 rokov) zacal v novembri uzivat Oralair a chcem sa spytat ako dlho ste si tabletky davali? Do akeho mesiaca prosim vas? Lebo uz pomaly alergie zacinaju, syn je dost soplavy uz a co som vycitala, tak v obdobi alergii by sa praveze nemali uzivat.
Dakujem za odpoved 🙂
@simka8 dakujem za odpoved, no Spirabel moj syn aj normalne uziva stale. To mi alergolog kazal normalne podávať. A ten Oralair by sa mal užívať pol roka vkuse podla vsetkeho, co mi spomianl aj dr., aj co som vyciala. Len teda to je uz obdobie alergii v plnom prude a Oralair by sa mal brat mimo alergickeho obdobia. Tak preto ma to zaujimalo, ako to uzivate.
@katie25 nám kázal spirabel podľa potreby teda hlavne v pelovej sezóne keď ma príznaky. Áno aj mne sa to zdá divné užívať to aj v pelovej sezóne keďže syn to ma najhoršie koniec mája a jún, ale popravde nám sa to aj tak nedá vkuse pol roka užívať syna z toho strašne páli jazyk a ústa tak ma aj prestávky. Na kontrole to spomeniem

Syn ho uziva asi od novembra. Posledne 2.tyzdne sa borime s niecim prazvlastnym, teplota mu vyskoci iba na vecer, potom je v pohode cely den. Uz dlhsie sa stazuje na bolest hlavy, aktualne ma extremne bolesti. Dnes nas osvietilo, ci to nema z tych liekov. Niekedy v marci by ich mal prestat brat. Som zvedava, ci to bude mat nehaky efekt.