Má test na drogy zmysel aj po troch dňoch?
Dcéra má 17 Rokov má priateľa o ktorom sme sa dozvedeli ,že používa omamné látky Bojíme sa aby ju to nenaučil.No a asi práve ktomu došlo včera prišla večer zreničky úplne roztiahnuté,celá červená a taká iná.Teda neviem ako to má vyzerať.Chcem jej kúpiť test na drogy v lekárni.Len neviem či už je neskoro jej ho spraviť.Po použití omamnej látky koľko sa to drží v tele.Mozem jej spraviť test aj na 3. Deň.Samozrejme z chlapcom to hneď ukončíme a dostane ešte svoje.
@daniela20676 marihuana sa drží vo vlasoch oveľa dlhšie.Nekupuj test choď s ňou normálne na vysetrenie.Naco si tak dlho čakala, ked sa to stalo včera?
@daniela20676 marihuana sa drží vo vlasoch oveľa dlhšie.Nekupuj test choď s ňou normálne na vysetrenie.Naco si tak dlho čakala, ked sa to stalo včera?
@anonym_8dfa22 ja by som prijala normálnu odpoveď a nie otázky.
Nie je neskoro, sprav a potom choď za policajtmi.
@daniela20676 čím častejšie sa drogy berú, tým dlhšie sa zadržiavajú v tele. Na tretí deň môžeš skúsiť spraviť test. V lekárni majú také testy, kúp si 2-3 a námatkovo ju testuj aj inokedy. Test priamo v nemocnici je vraj drahší, ale spoľahlivejší. Veľmi si ju všímaj….spravanie, stravovanie, pohyby…..
Nie je neskoro. Veď to je na druhý deň. Kúp a ráno urobte. A ešte k tej poslednej vete. Pobavila, prepáč.
@daniela20676 tak z toho co opisujete to boli tvrdé drogy, pervitin alebo extaza, marihuana určite nie. Zastavte to co najskôr, ona si este bohužiaľ v takom veku neuvedomuje aké môže mat takéto konanie následky:(
Treba spraviť test hned určite to ma este v tele
Vlasy sú v tomto prípade spoľahlivejší indikátor, keď máš také podozrenie, je to spôsob, ako si overiť, či niekto drogy užíva. Ale treba poslať do labáku

@daniela20676 len či aj ona to s ním ukončí.. Ja viem tak, že max 5 dní.