Má to neter na lakti alergiu?
Dobry den zienky toto ma neterka na lokte neviete či to neni nejaka infekcia či alergia?

@erikacizmova Psoriáza? 🤷♀️ Určite na kožné.
@pribinak už sme objednani na kožne len som sem napisala či nahodou neviete či to neni infekcia
@erikacizmova neviem čo to je, snáď to rýchlo poriešite
@erikacizmova prosimta napis, ked aj o par dni, co ste sa dozvedeli. toto som este nikdy nevidela, aspon sa poucim do buducna
@erikacizmova inak tu na koni je kozna doktorka
@erikacizmova dextella14
Možno poradí @dextella14
Svrbí ju to? Mne sa to isté teraz spravilo pár dní dozadu len v menšom rozsahu a tiež na lakti.. dajte potom vedieť o čo išlo 🙏🏼
@lucijalucy ano svrbi a včera sme jej skusili nato dat fenistil a štipalo ju to tak sme jej to zotreli
@erikacizmova tak isto som to mala. Potom sa to začne sušiť. Netuším čo to môže byť
@erikacizmova nechcem strasit ale moze to byt jeden zo symptomov covidu
@dwightvb covid nemoze mat kazdy tyzden sa testujeme cela rodinna a sme negativny a tak tiez ona ma problemi s imunitou tak ze by mala mat uz priznaky a tak tiez aj my ktory snou zijeme v domacnosti
Ahoj,vyzera to ako ruben papins,tak dako sa to pise,najprv pluzgieriky,strasne svrbia,prasknu,potom chrasticka,lupajuca sa,vznika to pri alergii na potravinu,pracie prasky a podobne,pouziva sa na to masticka od koznej,ale zostanu fialove jazvy,som sama zvedava,ci to bude on
Ja som to mala po celom tele,hl v oblasti koze so zilkami,doteraz mi to sposobuje kozmetika na vlasy s obsahom parabenov,drzim palce.
@erikacizmova ahoj, vsetci cakame na vysledok. Bola uz neter o doktora?
@erikacizmova dobrý deň, máte už nejaké info že čo to bolo?
pripomina mi to psoriazu..exem je skor v zhyboch ruk, noh , krk.. ako takto
@pribinak dobry den, mozem sa opytat ako najdem tu koznu doktorku? Dakujem 🙂
@henrieta2022 dlho som ju tu už nevidela, viem že sa presunula na instac
Ahojte, čo to nakoniec bolo?

Uuuu, už 10x by som bola na koznom. To vyzerá ako nejaké škaredé bradavice