icon

Má vaše dieťa hemoroidy?

olik2009
6. mar 2012

mamičky má niekto problémy u detí s hemoroidy 😢

danilienka
8. mar 2012

Mne sa zda, ze ich ma moja dcera /za chvilu 3 rpky/, ale muz ma s nou nechcel pustit na vysetrenie, aby ju to nebolelo...pre dieta je to dost zlozite vysetrenie u chirurga, tak este pockame.
No prejavovalo sa to tym, ze obcas mala krv na konci hovienka, alebo ked som jej utierala zadok, tak na papiery bolo trochu krvi...no prestalo to a obcas sa to opakuje...cca 1 za 1-2 mesiace.
Aj si stale chce skrabat konecnik, tak sme jej robili aj odbery ci nema mrle alebo nejake potvory a nic nema, tak si myslim, ze su to hemeroidy, kt. mam aj ja....snazim sa jej nedavat veci z kt. zapeka ako ryzu a tak

4ocka
8. mar 2012

Baby,aj nasa to mala,nemame davat zapekacie potraviny, co je ryza,chlieb,sladkosti a davat vela twkutin. Nam to preslo a davam aj pohanku. Mne sa to tiez uz neukazalo od tehu 🙂

nibiru
8. mar 2012

normalne som v šoku no ja som myslela že deti ich nemaju mam ich totiž ja a dcerka ma napriek kojeniu strasne tvrdu stolicu parkrat normalne plakala takže davam jej probiotika ja osobne nemozem pukance zakonite mi poškriabu stenu creva,konečnika a potom mi to krvaca takže sa dost obavam aby netrpela na ne tiež. 😖