Má zmysel preventívne umývať vlasy proti všiam?
Ahojte mamičky,
Dostali sme správu, že v škole majú vši. Má zmysel umývať vlasy preventívne nejakým prípravkom proti všiam alebo to nemá význam? Ak áno, čím? Prosím reálne skúsenosti.
Ďakujem
tiez som dávala teatree a este mavaju aj taku gumicku do vlasov napustenu ..davala som do skoly a potom doma šup do sáčku.
Ja som pri výskyte v škôlke aj škole nastriekala ráno tento sprej a nedoniesla ich domov... Pekne vonia a je celkovo sa mi páči.
https://www.drmax.sk/hedrin-protect-go-spray-x3...
Mam sampon .stale v Septembri a ked je vyvesene ze su vsi tym umyvam a nikdy za 4r vsi nemala😊
@patka06 ďakujem vyskúšame
@tanyan ďakujem pekne
@biglovemom ako často ste umývali vlasy a o aký šampón ide ďakujem
Kvalitný Tea tree olej každé ráno jemne natrieť za uši a na temeno hlavy a ak ide o dievča, tak radím klientom kvapnut olej aj na gumičku do vláskov.
@mima172 prosím ta kde sa dá kúpiť kvalitný Tea tree olej?
Tie odporucam Hedrin preventivny sprej. Nastriekam, poriadne precesem, vysusim fenom a hotovo. A fakt pekne vonia.
@alzbeta311 Nechcem tu písať značku, admini mažú jedna radosť.
Kvalitný = čistá 100% esencia vyrobená parnou destilaciou. Hlavne nie tie z drogérie. Legislatíva je v tomto zle nastavená, dovoľuje označenie esenciálny olej a olejom, ktoré reálne neobsahujú 100% silicu.
Píšem ti radšej do správy názov.
@alzbeta311 kvalitný tea tree olej kúpiš v lekárni.
Aj my máme vši nahlásené v škole, preventívne umývam šampónom proti všiam, aspoň kvôli dobrému pocitu, tiež máme sprej do vlasov (Predátor repelent) ako prevenciu a dávala som už aj ten Tea tree olej...Super vec je aj tzv. elektrický odvšivovač, tiež im občas prebehnem vlasy, či sa tam niečo neobjaví.
@alzbeta311 Nechcem tu písať značku, admini mažú jedna radosť.
Kvalitný = čistá 100% esencia vyrobená parnou destilaciou. Hlavne nie tie z drogérie. Legislatíva je v tomto zle nastavená, dovoľuje označenie esenciálny olej a olejom, ktoré reálne neobsahujú 100% silicu.
Píšem ti radšej do správy názov.
@mima172 Môžem veľmi pekne poprosiť aj ja značku do správy ďakujem veľmi pekne 😘

Tea tree olej natrieť ráno za uši, dievčatám nakvapkať na gumičku do vlasov.
Kvapku môžete pridať aj do šamponu pri umývaní vlasov.
U nás pomohlo, nikdy sme vši nedostali v MŠ ani v škole.