Magnetická rezonancia mozgu dieťaťa
Ahojte vedeli by ste mi niekto vysvetliť výsledky.

@danielahamar 1.5 roka,je hypotonická neskor začala sedieť štvornožkovať a až teraz sa prvýkrát postavila na nohy ale sama ešte nechodí,plus k tomu slabo priberá aj keď dobre papá,je anemická,zvýšené krvné doštičky
Nie je náhodou aj skôr narodená, či nebol pri pôrode problem s dýchaním?
Pýtam sa preto, lebo môjmu najstaršiemu zistili 5lezii v hlave v 15r., robene mu boli 3mrka po pol roku, ci je to ok, či nemenia tvar. Nakoniec sa to uzatvorilo, že to má asi od narodenia, narodený v 32tt, keďže bol aj skôr narodený, aj problém s kyslíkom. V tých rokoch sa sono hlavy nerobilo, takže nikto nevie. A píšem to preto, aby ste sa trosku upokojili, že lezia neznamena vždy zle, aj keď v tom čase, keď budete chodiť po vyšetreniach to tak vnímať nebudete. Môj bol aj na odbery likvoru, ale u neho bolo podozrenie na sklerózu multiplex, keďze už mal nato vek. A ďalšia vec mam doma o mesiac 1.5r. a všetko má svoj cas🌷😉 a baby co sme v skupine dec. 20 a januárovky 21, tak tam je viac detí, kt. ešte nechodia😉
@danielahamar to ste ma upokojili ďakujem za odpoveď🙂 nie nie je narodená skor narodila sa vyvoleným pôrodom v 39.tt,ale ja som diabetička takže tehotenstvo rizikove

Skrz čoho bol na magnetickej? Koľko má rokov?