Majú vaše deti na nohe pri členku viditeľné kosti?
Môj syn 4rocny má take viditeľne kosti neviete čo to môže byt ??
neviem čo to je, ale tiež som si to nedávno všimla u mojej 6ročnej,opytam sa na to lekarky až na preventivke o mesiac
aj nas syn ma na oboch nozickach nejaky takyto suchanec...
Aj môj ma takú kosť. Všimla som si to keď mal 5r. Teraz ma 7. Myslite ze to môže byť problém?
@katka708 ka neviem nemal to nesťažuje sa že ho to boli ja uvažujem že pôjdem obvodnej nech má pošle niekam
Inak ja mam taky isty suchanec... podla mna je to len o tom ze kazdy ma ine nohy ale tenisky sa siju na vsetkych rovnako... asi...
@dzina007 ale jemu tak citit ako keby kosť alebo by to bolo citit že je to vysuchane
Aj moj 2,5 ročný ma úplne rovnaké na oboch nohách
@adriana9988 ano aj ja mam kost a na tom suchu kozu vysuchanu... a mam pocit ze mi to narobili topanky v zime... ale syn to ma aj cez leto... na tych kostickach... ale teiz som nad tym uz uvazovala co to je....
mozno v nejakej barefoot skupine by pomohli... tam sa viac zaujimaju o stavbu nohy...
@adriana9988 aj moji to mali a bolo to len z toho, ze sedavali na zemi na skrcenej nohe, takze to bola len zhrubnuta koza
Moja 4rocna to má tak isto. Často sedáva na zemi s otlaca si kosti. Ja to pripisujem tomu
Neviem z čoho to ma ale ja to mam tiež a mam 15 a už to mam dlho a nič mi to nerobi je to furt rovnake ale podla mna je to suchanim nohy o stoličku alebo tak
moj syn ma tiez take zvlastne ..hrce" na nohach, Zajtra pridam fotku. Pochodila som s nim detsku ortopediu, chirurgiu, neurologiu, reumatologiu, dermatologiu.. no proste des. Nevedia na nic priist, Ale nema to kost, je to skor take makke.
@adriana9988 😳 to su nohy mojho 11rocneho?😳 presne take iste ma + vybocene clenky🤦♀️ strach a hruza... alebo neboli ho to
@adriana9988 prosím,zistili ste z čoho to je? Dcérka má 6 rokov a má presne to isté , žiadny problém jej to nerobí,len ma zaujíma z čoho to je.dakujem
@adela34 nás poslali aj kožnej ono to je z topánok pravdu povedia topánky to spravia aj teraz to ma syn
@adriana9988 ja som toto riešila nedávno u môjho syna , boli sme na ortopedii a malý má vraj nábeh na plochu nohu . Predpisal nám ortopedické topánky a cvičíme.vraj sa to upraví .
Je to mechanicke poskodenie koze. Ja to mam na clenku na kostke. Prve co sa ma kozna opytala, ci sedavam s nohou pod zadkom. Vybavene. Natierat a neodierat to.
@maris5 mali nesedava tak ale aj topánky to môžu robiť
@22janus ale taknplovhe nohy sa daju zbadať viditeľne
Ja som toto (takyto flak drsnej koze) mala od kedy sa pamatam, cele roky na narte na jednej nohe. Lebo mame v rodine vysoky nart. I detom kupovat prve topanky bol problem.
Potom mi v tehotenstvach padla klenba, tvar nohy sa trosicku zmenil a to osuchavanie zmizlo. Akonahle tam pokozka neprichadzala do styku s tym tlakom a jemnym trenim od topanok, tak to zmizlo a dnes to miesto nerozoznam od zvysku pokozky.
Takze najskor to maly bude mat z toho, ze ma jemne inak rozlozene kosticky v nohe. Ako bude rast, casom to moze zmiznut.
Ale este to moze byt vyrastok na kosticke. Takze pozriet by to doktorka mohla.
@adriana9988 áno ja som si to tiež myslela , a v živote by ma nenapadlo že by mal plochu nohu lebo som mala pocit že klenbu má pekne ohnutu , a keď sme prišli k ortopedovi presne s takýmito kostickami tak mi povedal že je to preto lebo ma výrazne nižšiu klenbu a už sa mu tá nozka začína deformovať . O pol roka máme ísť na kontrolu tak som zvedavá. Ale toto mi povedal ortopéd presne na také kostičky ako boli na fotkách vyššie .
@adriana9988 dobrý deň
Prosím vás zistili ste co to je? Aj mojej dcére som to nasla
@andrea54321 dobrý deň nie stalo tá z tenisiek a napadlo ma či to nemá aj zo škôlky ako sa stále hrajú na zemi

@adriana9988