icon

Malá sa škriabe v rozkroku až do krvi. Čo mám robiť?

angelaa214
31. okt 2010

ma16mes.skriabe sa tam dole..nechce sa dat ani prebalit...kto mi poradi pomoze

ciapockaaa
31. okt 2010

my sme to mali po antibiotikach.doktorka povedala,ze to je mykoza a dala nam kremik,ktory pomohol

luciask
31. okt 2010

A nehovori sa tomu, ze sa skriabe v rozkroku? Ci som uz uplne vedla zo slovenciny?

susik77
31. okt 2010

Namali ste nahodou nejaku virozu, al. nebrali ste antibiotika? Moze to byt nejaka dysmikrobia-urcite chod s malou lekarke, mozes jej dat lactobacily-stabilizuju mikrofloru. Umyvaj ju tam s detskou intimkou a prip. ked to ma poranene je perfektny repik-ja som to malej umyvala s kozmetickymi tamponikmi namocenymi v repikovom caji.

minnie55
31. okt 2010

Mala by si s ňou ísť okamžite ku gynekológovi, pravdepodobne má mykózu. Babské recepty by som neskúšala, môžeš jej viac ublížiť ako pomôcť. Mohli sa aj zaniesť do pošvy nečistoty z konečníka a dostala infekciu, je to u dievčatiek bežné.

katkabg
31. okt 2010

No ja by som snou urcite sla k detskej gynde...ja som takto bola ked som mala 2 rocky a mamina somnou sla vtedy na sulekovu v bratislave...urobili mi aj viter bo som mala vraj aj vitok a dali mi niaku masticku a tusim aj tabletky a preslo to...vdaka mojej maminke:Dtakze veselo sa oblecte zajtra s malinkou a sup rano k lekarke...s takymito vecami sa neotala to uz vedia aj starsie zeny ze s zenskymi vecami treba co najskor k lekarovi 😀 drziiime palceeek 😀

janka_pn
31. okt 2010

zvlastna otazka, jasne, ze treba ist k lekarovi, je malinkata, neskriabe sa bez priciny a ak sa skriabe az tak silno, ze jej tecie krv, tak ju to istotne svrbi alebo boli 🙄

lili_a_mimi
31. okt 2010

pozor, je rozdiel, ci si skriabe konecnik alebo "pipulu". A podla to zvazit navstevu lekara. Ak si skriabe konecnik, mozu to byz mrle a na to moze predpisat lieky prakticky lekar - pediater. Ak by to bola vyginalna infekcia, treba ist k detskemu gynekologovi. Ale urcite by som radila NAVSTIVIT LEKARA! Na omyvanie zatial mozes pouzit vlazny repikovy odvar alebo si mozes kupit v lekarni pripravok (prasok) Rosalgin, doma si zarobit roztok a tym to omyvat (ma to dezinfekcne a hojive ucinky).

pink_lady
31. okt 2010

...myslim ze so 16 mesacnym treba ist ked tak najskor k pediatrovi a nie ku gynekologovi 😉 ale nepises nic, ci ma aj vyrazky, vysyp,...moze to byt kludne i z plienok ze ju drazdia, nechavaj ju co najviac bez plienky, casto umyvaj... 😉